PILIRINA 💛💙

NATURALNEST: вітамінний помічник для імунізації мого малюка

NATURALNEST: вітамінний помічник для імунізації мого малюка

Сьогодні хочу вам розповісти про один натуральний сироп, який я назвала б легкою артилерією в боротьбі за сильний імунітет. Зміцнення здоров'я дитини - одне з моіх основних завдань, як мами. Від цього залежить те, яким малюк виросте, та мій спокійний стан, оскільки з жахом згадую той перший рік у садочку, коли з кожним нічним кашлем я здригалася і буквально впадала в істерику в передчутті чергового лікарняного листка.

NATURALNEST: вітамінний помічник для імунізації мого м�алюка

Виробник - турецький концерн ORZAX, який більше 17 років досліджує та розробляє широкий спектр продуктів із натуральними інгредієнтами для комплексної підтримки здоров'я людини.

Пляшечка у сиропу виготовлена із темного скла, обʼєм аж цілих 150 мл. На початку було додаткове картонне пакування.

Це дитяча дієтична добавка преміум-класу з медово-апельсиновим смаком. Вона містить такі важливі вітаміни, як B2, B3, B5, B6 і B12, мікроелементи та Омега 3 жирні кислоти у природній тригліцеридній формі отримані з жирів організму дрібних риб, які мешкають в холодних морях і не містять важких металів. ☝️

Вітамін А у складі продукту відповідає за нормальний ріст дитини, зміцнює сполучні тканини й кістки, підтримує зір. Вітамін D3 бере участь у зміцненні скелету, допомагає «будувати» кістки та зуби, сприяє засвоєнню мінералів дитячим організмом, а разом із вітамінами С та Е посилює захисні функції організму. Цинк чинить позитивну дію на метаболізм, додатково підтримує імунітет, а йод дбає про щитовидну залозу й обмін речовин. Присутність вітамінів групи В у сиропі сприяє здоров’ю нервової системи, розвитку та функціонуванню мозку, підвищує обмін енергії та покращує настрій.

Про головне!

Риб'ячий жир від NATURALNEST виробляється відповідно до стандартів GMP (Good Manufacturing Practice), що гарантує безпеку та якість продукції на всіх етапах виробництва. Він має сертифікат із максимальною оцінкою (5 зірок) від незалежної міжнародної організації IFOS, який гарантує 100%-ну чистоту сировини у кожній виробничій серії.

Ми його часто приймаємо у сезон простудних захворювань і малюк не хворів, був енергійніший, ніж без нього і сконцентрованіший у дитячих творчих завданнях, а значить спокійніший.

Прийом добавки сприяє здоровому розвитку дитячого організму, всіх його тканин і органів, а також захищає мозок, очі, зуби, м'язи, суглоби й нерви. Я щиро рекомендую спробувати цей Мультивітамінний сироп із риб'ячим жиром від NATURALNEST, якщо ви дбаєте про якість вітамінів для своєї дитини. Якість тут дійсно висока. Це стверджено вже не однією мамою.

А які вітаміни ви даєте своїм діткам зараз?