Mila__Mi

Маленька деталь, яка створить затишок у вашій оселі

Свічки це не просто красивий елемент декору, але й створення затишку в оселі та й вогник свічок має позитивний вплив на наш емоційний і енергетичний стан.

Я дуже люблю свічки і при їх виборі звертаю увагу на їх склад. У даному випадку свічка складається з рослинного воску і оливкової олії.

Напочатку свічка знаходилася в коробочці з зображенням кокосового горіху та квітів ванілі. Виглядає престижно і на подарунок прекрасний варіант 😍

Всередині знаходиться сама свічка в скляній, білій, матовій склянці циліндрової форми. І наліпка зверху долає цього всього свого шарму. Готова повторювати сто разів як це красиво, бо це так і є 🤩

Об'єм свічки 180 грам, а час горіння аж 35 годин 👍🏻

Аромат вершково-кокосовий, дуже ніжний, кремовий. Навіть чимось нагадує мені цукерки "Рафаелло" (саме крем). Аромат не приторно солодкий, він легкий та ненав'язливий. Буквально через 30-40 хвилин він починає розповсюджуватися і відчуватися по всій кімнаті і наче огортає вас в свої обійми.

Ох, так і хочеться загорнутися в плед, взяти філіжанку чаю, або какао, на додачу попкорн чи шматочок бісквіту з вершковим кремом. Увімкнути атмосферний осінній серіал, який ти дивилася вже сто разів, але твоя душа так і потребує його перегляду і просто насолоджуватися домашнім затишком.

Якщо ви любите свічки так само, як і я, або шукаєте гарний подарунок своїй близькій людині (яка також обожнює свічки), раджу звернути увагу на свічки бренду (в асортименті є також різні аромати) 🤍