Feg Eyelash Enhancer – мій секрет густих і довгих вій
Бюджетне диво, що перевершило мої очікування
Я, як власниця дуже чутливих очей, довго шукала засіб, який би не тільки відновлював вії після щоденного використання туші, але й стимулював ріст вій, і головне - не викликав подразнення. І, нарешті, я знайшла його – сироватка Feg Eyelash Enhancer.
Активні компоненти сироватки – гіалуронова кислота, вітамін Е і пептиди – діють комплексно. Гіалуронова кислота зволожує і захищає вії, вітамін Е живить їх, а пептиди стимулюють ріст нових волосків. Відсутність олій і парабенів робить формулу максимально безпечною навіть для чутливих очей.
Я користуюся сироваткою Feg Eylash Enhancer вже 2 тижні і можу з упевненістю сказати, що результат мене вразив. Вії стали помітно густішими і довшими. Особливо мене порадувало те, що сироватка зовсім не викликає дискомфорту, хоча у мене дуже чутливі очі.
Однозначні + цієї сироватки:
- Швидкий результат: Вже через 2 тижні регулярного використання я помітила, що вії стали помітно густішими і довшими.
- Зручний аплікатор: Він дозволяє нанести оптимальну кількість продукту на лінію росту вій без зайвих зусиль.
- Гіпоалергенна формула: Сироватка не викликає жодного дискомфорту, навіть у мене, з дуже чутливими очима.
- Бюджетна ціна: Це справжнє відкриття для тих, хто хоче мати доглянуті вії, не переплачуючи.
- Натуральний склад: Комплекс активних інгредієнтів (гіалуронова кислота, вітамін Е, пептиди) живить, зміцнює і стимулює ріст вій.
Як я використовую сироватку: Щовечора, після очищення та вечірнього догляду я наношу сироватку тонким шаром на лінію росту верхніх вій.
Дівчатка, це справжній скарб, а зараз ще й діє знижка. Тож бажаю всім густи[ і довгих вій)
Коментарі (0)