AsyaFox

Сотні позитивних відгуків, перевіряємо чому

Всім привіт, це Ася! 💕

Сьогодні огляд на Легкий живильний шампунь для нормального волосся, що потребує живлення "Розкіш Кокосової Олії" від Loreal. Раніше я часто користувалася даним брендом, так як він є в кожному магазині та має досить широку лінійку. Припинила користуватися через появу лупи та й склад не подобався. Але «не було-не було , і ось знову», привернув увагу саме даний шампунь через велику кількість позитивних відгуків.

👌🏻Що обіцяє виробник:

Завдяки збалансованій формулі та активним компонентам Elvive Extraordinary Oil Coconut Shampoo забезпечує чудовий результат. Кокосове масло наповнює локони живильною вологою і запобігає її втраті, надійно захищає від негативного впливу зовнішніх факторів. Під впливом води засіб чудово піниться, легко і ретельно змиває забруднення та залишки стайлінгу. Після використання шампуню волосся буде м'яким і блискучим, а з розчісуванням не виникне проблем.

Щодо складу:

AQUA/ WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PAR- FUM/FRAGRANCE, CI 19140 / YELLOW 5, COCAMIDE MIPA, COCOS NUCIFERA OIL/CO- CONUT OIL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, PEG-60 HY- DROGENATED CASTOR OIL, POLY- QUATERNIUM-10, SALICYLIC ACID, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CARAMEL, CITRIC ACID, COUMA- RIN, HEXYLENE GLYCOL, HEXYL CINNAMAL (FN. LC235670/1)

Він нажаль не ідеальний, прикріпила фотографію з сумнівними компонентами😿

😽Мій досвід та враження:

Нещодавно я фарбувала своє волосся аж два рази, і сильно пересушила його, бонусом додалося сезонне випадіння та тьмяність - картина маслом! Не скажу щоб моє волосся було у жахливому стані, але додаткове зволоження точно не завадило б😌.

Перше враження шампунь склав позитивне, стандартне "привіт масмаркет" пакування, дуже приємний кокосовий аромат, оптимальної густоти консистенція що перетворюється у величезну кількість піни. Миття до скрипу не відчула, а воно і добре, головне що ефект чистоти є. Прикріпила фото "до" та "після", де видно що пасма після використання шампуню та мого базового кондиціонеру виглядають більш опрятно, навіть сяяня присутнє, що нестандартно, так як виробник вказав що в складі немає силіконів)) Подразнень, лупи, і тд, не виникло, це великий плюс. Волосся дійсно не плутається, на дотик більш зволожене, легко розчісується. Як на мене, досить непоганий базовий шампунь, а ви як вважаєте? Пишіть в коментарях 💌