Condensed Milk & Nutty Cookie від Fantasy Community Perfumes
Це найсмачніший аромат з усіх, що я мала!
Я просто обожнюю солодкі аромати, а якщо це цукерки, кондитерка тощо, то все, я в раю)
Тому без роздумів обрала Condensed Milk & Nutty Cookie.
Піраміда
Верхні ноти: Згущене молоко, лісові горіхи
Середні ноти: Кокос
Базові ноти: Карамель
Що відчуваю я?
Перші 5 хвилин без сумніву для мене це карамельні цукерки з дитинства, по типу Корівка. Це настільки солодко і смачно! До речі, дуже влучний малюнок на пляшечці. Разом з ароматом він переносить в дитинство і нагадує про улюблені ласощі того часу.
Згодом до солодкого вибуху приєднується ніжний аромат лісових горіхів, додаючи композиції глибини. Він зовсім тонкий, майже не помітний.
Це поєднання створює відчуття теплоти і затишку. Як у бабусі на канікулах, яка безлімітно годує тебе цукерочками :)
Щодо кокосу, чесно, в перший день я його не відчула. Але на другий зрозуміла, що це не той кокос,який я очікувала, бо звикла до доволі приторного і трохи хімозного. Та в цьому ароматі це кокос, який ти от тільки почистила і нарізала. Свіжий, натуральний кокосик ❤️
Базові ноти карамелі фіксують аромат на шкірі і створюють відчуття солодкого шлейфу, який залишається надовго.
Але, він не приторний!
Я була готова, що цей аромат буде максимально солодко триматись протягом всього часу. Та він виявився зовсім не нав'язливим.
Стійкість така ж класна, як в попередніх лінійках. На собі я відчуваю більше 5-7 годин. На руці аромат лишився навіть після сну.
До речі, з усіх парфумів FCP, які в мене були, ці перші з маслянистою основою. Тому на одязі вони будуть триматися ще довше.
Condensed Milk & Nutty Cookie крута знахідка для поціновувачів солодких, тягучих, гурманських ароматів. Давно я не відчувала такої насолоди від парфумів!
Коментарі (0)