wowmom

Він працює! Тонер, який рятує шкіру, якщо з'явилися висипання!

Привіт, красуні!

Я вам колись розповідала, що декілька років тому, в мене була дуже проблемна і чутлива шкіра, яка постійно страждала від акне та запалень. І замість того, щоб звернутися до лікаря, який допоміг би мені вирішити цю проблему, я проводила власні експерименти, тим самим погіршуючи ситуацію. Але методом спроб та помилок, я зрозуміла, що найбільшу ефективність на моєму обличчі показують кислоти, а саме - гліколєва кислота.

Без перебільшення - це, на мою, думку чарівний компонент, який і прищі лікує, і прибирає сліди від акне, і працює над рельєфом, і зменшує видимість пігментних плям, і ще багато-багато іншого. Гліколєва кислота не така розпіарена, як вітамін С, ретинол або ніацинамід, і дарма! Всі, і кого є проблеми на шкірі, повинні звернути увагу на засоби з цією кислотою.

Сьогодні хочу розказати про фантастичний тонер Jole Facial AHA+PHA Acids Toner, який містить комплекс кислот та пантенол, і який дійсно працює.

Отже, давайте подивимося на склад більш детально.

За що я люблю бренд Jole, так це за простоту.

Склад короткий, склад зрозумілий: на перших місцях в списку ті самі кислоти, в кінці - заживляючі компоненти. Жодних олій, віддушок або парабенів.

За консистенцією тонер, як звичайна водичка: рідкий прозорий і нічим не пахне. Наносити його слід декілька разів на тиждень, у вечірній час.

Звісно, такі кислотні засоби не слід поєднувати з ретинолом, вітаміном С та іншими компонентами, які направлені на відлущення, бо можна отримати подразнення, або навіть опік.

Якщо ви використовуєте кислотний тонер, то наступні кроки (сиворітка, крем) повинні бути максимально лагідними до шкіри.

Об'єм - 200 мл, і розхід у тонеру дуже економічний, тому що, по-перше, це засіб не для щоденного використання, по-друге - на все обличчя потрібна зовсім невелика кількість.

І ще один важливий момент! Якщо ви ввечері нанесли Jole Facial AHA+PHA Acids Toner, то вранці не забувайте про сонцезахисний крем, навіть взимку.

Під час використання тонеру, шкіру починає щіпати, і це відчуття доволі сильне.

Якщо ви ще взагалі не знайомі з кислотами, для вас він може здатися надто агресивним.

Але мені подобається, тому що я бачу шикарний результат.

Коли в мене десь з'явився прищик, або я бачу, що текстура шкіри стала неоднорідною, або мені хочеться додати трошки сяйва - наношу тонер, і вранці шкіра виглядає супер.

Це той засіб, який працює тут і зараз, а щоб побачити ефект, не потрібно чекати надто часу.

Ну і, наостанок, покажу, як саме працює тонер на подразненій шкірі.

В мене ввечері вискочив прищик, я його роздерла, потім зрозуміла, що зробила помилку. Але я нанесла тонер, і вранці запалення зникло. Жодних тобі почервонінь, а якщо б я не лізла до нього своїми руками, то від прищіка і сліду не лишилося.

Чи рекомендую я Jole Facial AHA+PHA Acids Toner? Звісно!

Це дійсно ефективний засіб, від якого ви бачите результат майже одразу.

Дякую за увагу 😘