Daniela P

Гель для умивання: зручність, економічність

Всім привіт!

Повертаюсь до вас із такою новинкою в моєму арсеналі догляду за обличчям...

Гель для вмивання Mixa Anti-imperfection Gentle Purifying Gel 🩵

Користуюсь ним вже місяць і вже можу поділитись враженням...

Мій тип шкіри комбінований.

• Інформація від виробника.

Саме цей гель для вмивання призначений для чутливої шкіри обличчя, схильної до недосконалостей. В складі є цинк, який буде підсушувати прищики. Але так як він на останьому місці в складі, його вміст не високий. Також містить екстракт моринги, яка помʼякшує шкіру. Також в складі є гліцерин, який зберігає вологу, має антимікробну дію та лимонна кислота, яка регулює pH косметики.

Як для мене склад не сильно поганий. Алергії не викликав. Нові висипання не зʼявились. Мені підійшов.

• Дизайн та упакування.

Даний гель іде без особливого упакування. Пляшечка яскравого бірюзового кольору із зручним дозатором. Дозатор закривається, що уберігає від протікання продукту.

• Текстура.

Прозорий гель, який при контакті з водою піниться та зручно наноситься.

Я зазвичай використовую такий гель для вмивання зранку.

• Відчуття при нанесенні та після змиття.

Гель приємно наноситься, не щипає та не подразнює шкіру. Трішки є стягнення після змиття, але я наношу зволожувальну сироватку та крем і обличчя чудово виглядає. Мою шкіру не пересушив, так я читала відгуки інших дівчат.

• Аромат.

Аромат в гелю ненавʼязливий, приємний. Мені нагадує по аромату чоловічий лосьйон. Після змиття водою аромат зникає.

• Розхід та економічність.

Гелем я користуюсь вже місяць. Зазвичай я використовую його зранку по одному натиску. Одного натиску цілком достатньо. Він гарно піниться і завдяки цьому економно використовується. За місяць використання в мене десь залишилось 3/4 пляшки, а це приблизно 150мл. Виробником вказано повний обʼєм 200 мл. Тобто по логіці даної пляшечки має вистачити на 4-6 місяців. За його ціну розхід дуже економний.

• Зручність.

Для мене такий варіант засобу для вмивання ідеальний. Особливо він класно підійде для подорожей. так як гель можна перелити в меншу тару і він не протече. Тому що до прикладу пінку для вмивання незручно брати із собою в подорож.

Знаю, що говорять що бренд Mixa схожий на Bioderma по складу, але так як я не користувалась засобами від Bioderma, то не можу їх порівняти.

Можливо хтось користувався, поділіться своїм враженням? чи схожі вони? чи є сенс переплачувати та купувати Bioderma?