Tatyana1104

Антибактеріальний тонік Dr. Sante Cucumber Balance Control став моїм приємним відкриттям.

Антибактеріальний тонік Dr. Sante Cucumber Balance Control став моїм приємним відкриттям.

Привіт

У мене комбінована шкіра схильна до жирності. Схильна до появи недосконалостей. Саме тому тонік у моєму догляді займає вагоме місце.

Цього разу вибір ліг на бюджетного представника української марки Dr. Sante - Cucumber Balance Control Антибактеріальний тонік з ефектом, що матує.

Упаковка: Стійка пляшечка із прозорого пластику, відмінно видно залишок – однозначний плюс, але надто великий отвір у дозаторі, тому витрата продукту значно збільшується, часто проливала його або виливала з надлишком.

Аромат, консистенція: Прозора вода, віддушка досить яскрава, не всім подобається, але вона не залишається на шкірі й досить швидко вивітрюється.

Загальне враження: Тонік мені сподобався. Я його брала як бюджетний додаток до догляду - протирати обличчя у спеку, вранці чи просто вкотре освіжити шкіру. Особливих надій не покладала, головною умовою було знімати зайвий блиск, не пересушити шкіру і не бути липким. Все це тонік виконує чудово.