Kristina S

#madeinukraine

#madeinukraine
#madeinukraine
#madeinukraine

З кожним роком з'являється все більше наших,українських виробників декоративної та доглядової косметики,аксесуарів, одягу та професійних засобів. Я з підліткового віку користувалася засобами" made in Ukraine". І наразі у мене на поличках є багато цікавих продуктів.

За умовами челенджу розповім про топ-3. Звичайно, було складно обрати,але я виділила ті,що більше припадають до душі та якими зараз користуюсь.

Арома-засоби для дому,парфумовані скраби,лосьйони,гелі для душу,креми для рук та багато інших гарних продуктів можна знайти у них.

Багато відгуків бачила у дівчат, постійно потрапляли в рекомендаціях і от нарешті щось від Mareve у мене. Попри те,що я лише тиждень тому придбала перші засоби, я вже хочу виділити цей бренд.


Наразі маю два парфумовані спреї для тіла з шимером. Обидва аромати мені дуже припали до душі. Довго відчуваю їх на тілі. Мікро-блискітки гарно мерехтять на сонці. Щиро рекомендую обрати і спробувати щось для себе.

Український бренд натуральної косметики, створений рік тому. Бренд для українських жінок,які можуть виСТОЯти в будь-яких обставинах.

Цей набір для чутливої та проблемної шкіри я отримала в подарунок від Makeup дуже вчасно і з радістю використовую. Натуральні компоненти, багато лінійок для будь-якого типу шкіри обов'язково зацікавлять.
Наразі вже закінчується пінка для обличчя. Залюбки використовую тонік та крем. А от ексфоліант поки відклала,бо від тестування нових засобів шкірі потрібно лише зволоження та заспокоєння.

З цим українським брендом я знайома дуже давно. Неодноразово використовувала засоби- бестселлери з огірком ( пінка,тонік, скраб); подобалась олійка для волосся, кондиціонер з кокосом; мала спрей для волосся та бальзами для губ. Наразі використовую креми для ніг та рук.
Це все бюджетні та якісні продукти, про які напевно знає більшість.

Завдяки конкурсу дізналася про ще більше наших 🇺🇦 брендів і цим не можливо не пишатись. Все буде Україна 🙏