Kristina S

Night in Paris. Mermade. Особливий для мене аромат

Night in Paris. Mermade. Особливий для мене аромат
Night in Paris. Mermade. Особливий для мене аромат
Night in Paris. Mermade. Особливий для мене аромат
Night in Paris. Mermade. Особливий для мене аромат

Парфумовані креми для рук у Mermade з'явилися відносно нещодавно. В момент коли я вирішила обрати щось для себе, саме Night in Paris не було у наявності. Так як за описом він сподобався мені найбільше,я вирішила почекати. Згодом з'явилися wow-бокси і саме в них були засоби з ароматом який я так хотіла спробувати. Тож тепер я маю цілий арсенал ❤️

Почну з аромату - заявлені ноти: стигла вишня,гіркий мигдаль,зігріваючий лікер,стигла слива, пристрасний жасмин,ваніль кориця та гвоздика.

Для мене це аромат з дитинства- вишневе варення/вишневий компот,який відкриваєш взимку(до свіжоспечених пиріжків або просто так). На подвір'ї у нас росло чотири дерева вишні з яких я збирала плоди,а бабуся з мамою робили закрутки...

Аромат насичений,солодкий та доволі стійкий. При нанесенні ввечері, на ранок залишається легкий натяк. Якщо намастити на тіло і одразу одягнутися - близько доби зберігається аромат на одязі.

Склад збагачений оліями :авокадо,Ши та манго. Вітаміни С, Е, А, В5 заспокоюють та регенерують шкіру.

Не містить силіконів та барвників.
Текстура густа,але легко розподіляється. Крем швидко вбирається і не відчувається на шкірі.Витрата не велика,горошини вистачить.

Упакування - металева туба з пластиковою кришкою,що відкручується. Нажаль вона легко деформується і до кінця використання стає вся зморщена. У місцях постійного згину може тріснути. На початку засіб самостійно витікає якщо відкрити кришку.
Дизайн мінімалістичний. Мені дуже подобається,все лаконічно.
Об'єму 30 мл,при регулярному використанні вистачає на півтора місяці.

Крем для рук Night in Paris живить та зволожує шкіру Ваших ручок, надаючи їм доглянутого вигляду. Одразу після нанесення,шкіра гладка і приємна на дотик. Бонусом є неймовірний аромат,який хочеться відчувати.
Саме описуючи його в цьому дописі я розчулилась. Він нагадав мені про місце де я виросла і в яке тимчасово не можу повернутися...