Kristina S

Знайшла те,що так давно шукала 😌

Знайшла те,що так давно шукала 😌
Знайшла те,що так давно шукала 😌
Знайшла те,що так давно шукала 😌
Знайшла те,що так давно шукала 😌
Знайшла те,що так давно шукала 😌
Знайшла те,що так давно шукала 😌

Усі продукти для губ,які я використовувала до цього,після нанесення і всотування,залишали білу лінію по контуру слизової(думаю Ви розумієте про що я). Бальзами у стіку,гігієнічні помади,бальзами рідкі,блиски і т.д. - абсолютно після кожного засобу я бачила у дзеркалі негарну білу лінію.
Більше всього,я помітила, це відбувалося після перебування на вулиці. Вдома також,але не так помітно. Я досі не розумію чому так,тому що, не від багатьох дівчат чула подібне.Можливо через вітер і взаємодію слини із продуктом ...не знаю.


Чесно,я і не сподівалася знайти блиск чи бальзам,з яким цієї проблеми не буде.
Але, новий для мене формат олії, цікавість і бажання пройтися по магазинах +приємна ціна- звели мене з цією прекрасною олійкою 😄
Чому з прекрасною?
Відповідь:
- вона безслідно всотується не залишаючи "білу лінію"

- пом'якшує,живить
- має аромат меду
- об'єм не маленький -9,5мл.






Аромат - мед. Але не як справжній,а трохи відчувається хімозність. Після нанесення на губи я деякий час відчуваю його.
Консистенція - густа, прозорого кольору.
Щодо складу - має багато олій, навіть є Ceramide Np (ближче до кінця).

Мінуси:
- аплікатор має невеликий вигин, продукту дістається не багато
- прилипає волосся

Двох занурень у баночку мені вистачає,аби намастити губи тонким шаром.
Можливо для когось цього буде замало,але мене влаштовує. Краще вже так,тим паче маю блиск у якого засобу дістається ще менше, ніж потім прибирати зайве.

Олійка захищає і зволожує Ваші губи поки є на них. Вона створює умови для загоєння(якщо є тріщини і сухість).

До цього часу я використовувала декілька засобів для губ,тому говорити конкретно про доглядові властивості Holi pop lip oil поки не можу. Планую відкласти усі і протестувати лише її.

Фото "до"- на губах до цього вже був зволожуючий бальзам і це - звичний стан моїх губ в період холодів. На ранок губи виглядають набагато краще з хорошим зволожуючим засобом(використовую бальзами Eveline,а цього разу олійку Holika).На третьому фото мої губи після ранкової рутини і сніданку(пройшло 2 години) не використовувала бальзам. Фото 4- одразу після нанесення.

Отож про олійку склалося дуже позитивне враження. Вона гарно виглядає на губах,як "рідке скло". Не розтікається,бо має густу текстуру. Приємно пахне,як на мене. І надає мені впевненість,в тому,що мої губи виглядають добре.