Julia1999

Заспокійливий гель для обличчя з центелою азіатською Dr.Ceuracle Сica Regen 95 Soothing Gel

Заспокійливий гель для обличчя з центелою азіатською Dr.Ceuracle Сica Regen 95 Soothing Gel

Гель має легку, водянисту текстуру, яка швидко вбирається в шкіру, не залишаючи липкості. При нанесенні відчувається приємне охолодження, яке миттєво заспокоює роздратування. Шкіра після використання стає м'якою, гладкою та зволоженою

Склад і його дія

Ключовим компонентом гелю є екстракт центели азіатської (95%), який відомий своїми заспокійливими, протизапальними та відновлюючими властивостями. Центелла допомагає зменшити почервоніння, зняти свербіж і прискорити загоєння пошкоджень шкіри.

Інші важливі інгредієнти:

• Мадекассосид: Похідна центели азіатської, яка стимулює вироблення колагену, підвищує пружність шкіри і сприяє її регенерації.
  • Азіатикова кислота: Має протизапальні та антиоксидантні властивості, захищає шкіру від вільних радикалів.
  • Азіатикозид: Зволожує шкіру, покращує її бар'єрну функцію.
  • Екстракт ківі, екстракт квіток гібіскуса, екстракт квіток лотоса: Додають додаткове зволоження, тонізують і освітлюють шкіру.

У складі Dr.Ceuracle Cica Regen 95 Soothing Gel ми бачимо такі спирти:

• 1,2-Hexanediol: Це не традиційний спирт, а скоріше діол. Він має антибактеріальні властивості і використовується як розчинник та консервант. Вважається безпечним для шкіри.
  • Ethylhexylglycerin: Також не є традиційним спиртом. Це емульгатор і кондиціонер шкіри, який допомагає утримувати вологу.

Мої враження

• Заспокоєння: Гель справді ефективно заспокоює подразнену шкіру, знімає почервоніння.
  • Зволоження: Шкіра стає зволоженою і м'якою на дотик.
  • Відновлення: Регулярне використання гелю допомогло мені зменшити кількість висипань і покращити загальний стан шкіри.
  • Легка текстура: Гель швидко вбирається і не залишає жирного блиску.
  • Гіпоалергенний: підійде навіть для чутливої шкіри.

Висновок

Dr.Ceuracle Cica Regen 95 Soothing Gel – це чудовий засіб для заспокоєння і відновлення чутливої шкіри. Його натуральний склад, легка текстура і швидкий ефект роблять його незамінним у моєму догляді. Я рекомендую цей гель всім, хто шукає ефективний засіб для заспокоєння подразненої шкіри.

Julia1999
2
Підписники
0