Домашній затишок зі сливовим звучанням
Новинка! Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Jasmine & Plum
Для мене важливо, щоб у будинку приємно пахло. Я б навіть сказала, що від ароматів квартири залежить мій настрій та домочадців. Не так давно відкрила для себе якісні аромадифузори від украінського бренду Avenue Des Parfums. Оскільки я фанатію від насичених, томних ароматів, свій вибір зупинила на новинці - Jasmine & Plum, бо у піраміді заявлені абсолютно всі моі нотки.
Аромат розкривається вибуховими нотами іланг-ілангу, масляноі, оксамитовоі троянди, жасмину та гарденії і забирає менеза собою в новий вимір почуттів та емоцій. Чітко відчуваю фруктово-квіткову композицію зіткану зі сливи, конвалії та пряноі гвоздики з переливами сандалу, яка голосно звучить з флакону. Особисто для мене це вибух емоцій! Я отримую величезне задоволення від аромату дифузора. Прям моє.
До речі, про флакон. Подобається мінімалістичність у його образі. Особливо яскрава, насичена рідина сливового кольору. Дифузор йде у картонному пакуванні зі стриманим, стильним дизайном і такою ж геометрією кольорів. Пакування інформативне — на одній стороні описана докладна інформація: піраміда, спосіб використання, складові.
Інтенсивність можна регулювати кількістю паличок, додаючи їх для більшої насиченості, але мені вистачає у цьому ароматі кількох, бо він густий, томний і гарно шлейфить. Періодично перевертаю, щоб освіжити, але бачу, що вистачить рідини надовго. Якщо ви любите насичені аромати, раджу ставити більше паличок, але витрата буде більшою, а я хочу ним довго насолоджуватися.
Враховуючи обсяг та довготривалу дифузність Jasmine & Plum, він має дуже демократичну ціну. Тепер хочу спробувати й інші аромати, бо асортимент бренду Avenue Des Parfums мене просто вражає.
А ви вже користувалися аромодифузором від Avenue Des Parfums? Як враження?
Коментарі (0)