Simple Kind to Skin Moisturising Facial Wash
Один з найкращих бюджетних гелів для вмивання
Чесно кажучи, у мене не надто високі вимоги до пінок і гелів для вмивання. Головне — щоб вони добре очищали, не подразнювали очі (адже я люблю вмиватися ретельно, захоплюючи і обличчя, і шию, і навіть очі!), і, звісно, не сушили шкіру. Здається, вимоги прості, але знайти підходящий засіб не так легко.
Та ось нарешті я знайшла ідеальний варіант і хочу поділитися своїм відкриттям!
Simple Kind to Skin Moisturising Facial Wash — бюджетний зволожуючий гель для вмивання від відомого бренду.
• Формат: м’яка туба з кришечкою фліп-флоп.
• Об’єм: 150 мл.
• Ціна: приблизно 130 грн.
🤍
На фото додаю склад. У ньому є кілька м’яких ПАР, які підходять для чутливої шкіри, а також гліцерин, пантенол, вітамін Е і бісаболол, які зволожують і заспокоюють шкіру. Звичайно, є і консерванти для тривалого зберігання-аналіз складу показав це як середню безпеку продукту.
🤍
Текстура: гелева, середньої густини, перламутрового кольору. Ще один плюс — засіб не має аромату!
Використання: гель добре піниться, достатньо невеликої кількості. Очищує чудово: навіть туш легко змивається, і що важливо — без подразнення чи печіння очей.
🤍
Результат: після використання шкіра чиста, м’яка, абсолютно не суха і не стягнута. Вона готова для подальшого догляду.
Чи рекомендую я цей гель? Так, і ще раз так! Це чудовий базовий засіб для вмивання, який забезпечує гарне очищення і не пересушує шкіру.
Коментарі (0)