Враження про автозасмаг у від Dove
🔅
В попередньому дописі я розповідала вам про досвід користування автозасмагою для обличчя, та тіла від Dove : https://club.makeup.com.ua/post/54805/ .
Сьогодні поговоримо про :
🔅Два лосьйони для тіла
Представлені в кольорах :
light to medium і medium to dark
🔅Також автозасмага у форматі мусу- відтінок від світлого до середнього (light to medium).
🔅Лосьйони представлені в стильній, м'якій тубі.
🔅Мають красивий бронзовий відтінок light to medium - світліший, medium to dark - більш насичений.
🔅Об'ємом 200 мл
🔅Зручна кришечка фліп-топ.
Відтінок light to medium
Лосьйон наношу руками(без рукавички), легкими масажними рухами рівномірно на чисту та суху шкіру до повного поглинання.
Він може забарвлювати одяг, тому потрібно дати для нього ввібратись перш ніж одягатись.
Наноситься , як звичайний крем , потрібно декілька хвилин, щоб поглинувся. Залишає легкий , липкий шар . Не дуже комфортний .
Наносила засоби на ніч, аромат спочатку інтенсивний, солодко -фруктовий, але потім не відчувається.
Щоб відслідкувати результат кожного продукту - використовую пластир у вигляді сердечка.
🔅В результаті з відтінком light to medium - я маю красиву, рівномірну засмагу , без смуг, та пятен.
🔅Красивий , природній відтінок. При цьому шкіра гарно зволожена , та доглянута .
🔅Змивається рівномірно .
Відтінок medium to dark
Все аналогічно, що і в попередньому.
Але тут дійсно трішки темніший відтінок, але не суттєво, це не кидається в очі.
Лягає ідеально , рівномірно .
Результат мені сподобався обох варіантів.
Мусова автозасмага
🔅Мус має зручний металевий флакон.
🔅Якісний дозатор .
🔅Для нанесення використовувала рукавичку, щоб рівномірно розпроділити . 🔅Текстура дуже ніжна , невагома, приємна . Легко наноситься, економна, немає липкого шару.
🔅Аромат легкий, солодкий.
🔅Відтінок від мусу - дуже красивий та природній, порвняно з іншими засобами найбільш світлий .
🔅Ідеально підійде для білосніжок. Його можна нашаровувати , використовуюси декілька раз на тиждень .
Текстури та свотчі всіх засобів
🔅Лосьйони мають досить густу , кремову текстуру . Вона легко наноситься, потрібно декілька хвилин, щоб поглинулась . Залишає легкий, липкий шар .
🔅Мус ніжний, невагомий, приємний. Поглинається моментально , не залишає липкого шару.
Висновок
Дякую Make up за можливість протестувати нові засоби .
Я була скептично налаштована до засобів, але результат вразив .
Чудова серія🔅
Якби потрібно було обрати знову- моїми фаворитами став крем-лосьйон автозасмага для обличчя, та тіла від Dove у відтінку light to medium 🔅 , та мус для тіла у відтінку light to medium 🔅 .
Чудові засоби з якими не страшно підтримувати засмагу круглий рік!
Коментарі (0)