Hanna Domashenko

Аромати, які хочеться в свою колекцію абсолютно всі!

Здається, по кількості дописів на тему парфумів ви вже помітили, на скільки я люблю аромати та як сильно вони зносять мені дах, що я просто божеволію!

Сьогодні розкрию сторіночку інтриги і познайомлю вас з новим для мене брендом української пафумерії. Twin Essence - це якісна сировина родом з Франції, це якісні флакони та пакування, це асортимент ароматів, натхненних світовими іменитими парфумерами! Завдяки Twin Essence доторкнутися до люксових та преміум ароматів зможе кожен, адже ціна в них приємна, а якість тішить ще більше!

Як завжди, знайомство з новим брендом я починаю з ознайомчого сету ароматів! Так легше зрозуміти асортимент і визначитися з фаворитом, відчувши аромат на власний ніс. Свою посилку я отримала 2 тижні тому. Тиждень аромати "відпочивали" з дороги в темному, спокійному місці, аби молекула аромату після штурханини на пошті прийшла в свій нормальний стан та розкрилася при нанесенні так, як має бути. Ще тиждень я "розпробувала" кожен з 5 ароматів, обравши свого фаворита для повнорозмірного флакону!

Мініатюри мають дуже класне та стильне пакування. Аромату в них по 3 мл, а найприємніше - це надзручний, якісний розпилювач.

№3 Raspberry Elixir - це солодкий коктейль стиглої, соковитої малини з крапелькою лимона. Ці фрукти ніжно огорнені таким дівочим букетом з жасмину та фіалки! Ваніль, амбра та сандалове дерево в базі окутують теплом та дарують приємний, гучний шлейф! Натхненний легендарним ароматом Burberry Her Elixir.

№9 Cognac & Vanilla - для любителів алкогольних нот в ароматах. Це брутальний коньяк з дубової бочки, щедро приправлений корицею та солодощами бобів тонка. В базі яскраво відчутні ванільне праліне та вишуканий сандал. Має вишуканий, незрівнянний шлейф! Натхненний ароматом Angels' Share By Kilian.

№4 Royal Euphoria - це танок листя чорної смородини, бергамоту, стиглих, соковитих яблук та ананасу. Серце аромату розкривається з пачулі та рожевого перцю. База звучить вишуканою амброю у поєднанні з мускусом та дубовим мохом, що додає цьому аромату неабиякої магнетичності. Натхненний легендарним ароматом Creed Aventus.

№8 Floral Aldehyde - звучить як класика парфумерного світу! Алдегідний аромат в букеті з неролі, цитросох, іланг-ілангу на старті. У серці аромату розкриваються квіткові акорди жасмину, троянди, конвалії та ірису, додаючи композиції глибини та ніжності. Базові ноти ванілі, сандалового дерева, ветиверу та пачулі завершують аромат, залишаючи теплий і тривалий шлейф. Натхненний легендарним ароматом Chanel №5.

№7 Amber Vanilla - це соковита, щойно розрізана груша в апельсиновому соку, приправлена рожевим перцем. Потім аромат трансформується в солодкий мікс апельсинових квітів, жасмину та кави. В базі яскраво грають на шкірі ваніль та пачулі. Натхненний ароматом Black Opium від Yves Saint Laurent.

Перевіримо інтуїцію? 😇 Як думаєте, який аромат став моїм фаворитом, що я взяла собі великий флакон?..