Від кохання до ненависті - один крок? Або історія з Yves Saint Laurent Black Opium

Від кохання до ненависті - один крок? Або історія з Yves Saint Laurent Black Opium

Заявлена ольфакторна піраміда дуже відрізняється від реальності.

І виділити треба в першу чергу стійкість.

Ви скажете «Та що ти видумуєш, стійкість – це круто! Гірше, коли неможливо почути аромат», але ні.

Це та сама стійкість, яка не стає вашою другою тінню, а перетворюється на важку і занадто теплу ковдру, яка буде з вами постійно.

Достатньо лише двох натискань на дозатор – і найближчі п’ять метрів і декілька тижнів шлейф буде триматися на вас. З ним неможливо сісти у машину або метро, бо здається, наче цей запах точного когось задушить :D

Якщо він потрапляє на куртку, то ви будете знати, що ніякий новий аромат не переб’є його, якщо не випрати або не замінити її на іншу.

Але він ідеально підійде для вечірок у просторих залах чи під час прогулянки в холодну пору року, що точно можна віднести до плюсу парфума.

Від кохання до ненависті - один крок? Або історія з Yves Saint Laurent Black Opium

Я використовую парфум з середини осені і до середини зими. До потепління весною я використовую інший опіум (Yves Saint Laurent Black Opium Intense), але про нього розкажу в іншому посту.

Влітку я ховаю будь-який опіум у коробочку і він звідти не вилізає до найкращих часів, бо в таку пору року хочется щось більш легке та фруктове.

З перших секунд звучання аромату я відчуваю гіркість кави та солодку ваніль з додаванням деревних мотивів. Але після розкриття парфум дарує неперевершений запах карамелізованої груші.

Я не скажу, що Yves Saint Laurent Black Opium - це поганий вибір і його не варто робити ще комусь. Ні, навпаки, він дуже популярний, розкішний та насичений. Але в цьому і є його проблема.

Його можна зустріти у багатьох дівчат після 25 років. І так, якщо я вперше почула його у знайомої та в один момент повернулася у той самий час, коли бачила ту саму рекламу, я закохалася в нього остаточно, то зараз… Я розумію, що в ньому немає нічого особливого.

Так, він дуже гарно звучить, але разом із тим можна натикнутися на те, що тобі не хочеться його більше чути. Хочеться його відкласти кудись подалі, але слід, накладений шлейфом на одяг, буде змушувати повторювати нанесення, адже на нічим іншим його не перебити, окрім як попрати речі.

У будь-якому випадку, якщо у вас є бажання познайомитися з Black Opium – це варто зробити. Але, напевно, для початку у форматі міні або пробнику. Це дозволить вам відчути всю його силу та зробити власні висновки.