ks.nia

Порожні баночки жовтня

Порожні баночки жовтня

Порожніх баночок за жовтень назбиралося небагато, і, чесно кажучи, ніяк не звикну відкладати їх для відгуків. Але сьогодні поділюся враженнями про ті продукти, що змогли дочекатися свого огляду.

Mary&May Vegan Peptide Bakuchiol Sun Stick SPF50+ PA++++

Цей сонцезахисний стік із бакучіолом і пептидами став моїм незамінним помічником у подорожах і був під рукою протягом останніх 1,5 року. Зручний формат дозволяє легко оновлювати захист від сонця, що, як на мене, ще й більш гігієнічно. Стік виявився дуже економним: зазвичай я використовувала його не як основний захист, а для швидкого оновлення SPF протягом дня.

Порожні баночки жовтня
Порожні баночки жовтня

Антиоксидантна сироватка з ідебеноном

Використовувала сироватку з ідебеноном 1-2 рази на тиждень, і загалом залишилася задоволена. Вона працює доволі непогано, особливо у поєднанні з кремом з цієї ж лінійки. Щодо розгладження зморшок нічого конкретного сказати не можу, але сироватка відмінно зволожує шкіру та надає їй природного сяяння.

Чесно кажучи, вже й не пригадаю, коли саме купувала цю олійку для волосся. Чи це я така економна, чи вона справді витрачається дуже повільно 😊. Олійка має приємний запах, і, мабуть, це її головний плюс. На жаль, якогось значного зволоження я не помітила, але для згладження волосся підходила непогано.

Прозорий гель для укладання брів польського виробника виявився справжнім клеєм для брів у позитивному сенсі. Завдяки зручному аплікатору гель наносився рівномірно і фіксував брови намертво. Іноді, якщо трохи переборщити, залишалися білі сліди. На літо, для більш натурального та легкого макіяжу, я його точно повторю.

Цей гель для душу підкорив моє сердечко неймовірним ароматом коли. Він добре піниться та ніжно очищує шкіру.

Чудовий крем для рук з мінералами Мертвого моря. Швидко вбирається та миттєво зволожує шкіру.