Zhukovka

Шок контент від побаченого на власних фото...

Це той випадок, коли відгук хочеться розпочати з кінця! І одразу висловити свій захват від використання цієї ензимки. Я не буду довго описувати той захват, адже фото скажуть більше!📸 Жодного натяку на чорні точки на моєму обличчі 😍 І просто погляньте на скільки глибоко працює ця штучка!

Тепер можна трішки загальної інформації 🙂

Обрала для себе я ензимну пудру для номальної чутливої та сухої шкіри, адже восени через вітер та введені кислоти моя шкіра просить особливого догляду.
Представлена ензимка у баночці об'ємом 40г та містить додаткову захисну коробку.

Дизайн мінімалічтичний, лаконічний та притаманний бренду, впізнаваний вже багатьма дівчатами!

Безпосередньо пудра біленька і дуже дрібна, при контакті з водою перетворюється на легке молочко.

Використовую я ензимну пудру зазвичай 1-2 рази на тиждень. Для того, щоб перевірити дію цієї новенької на моїх поличках не користувалась +- 2 тижні ензимами. Результат ви вже бачили)

Склад пудри повністю натуральний:
- Maltodextrin – працює як зволожуючий компонент, а також чудово працює над
- Sodium Cocoyl Glutamate – очищує без пересушування,
- Silica Silylate – відлущує й надає шкірі гладкості,
- Inulin та Alpha-Glucan Oligosaccharide – зберігають мікробіом,
- Спіруліна – живить і відновлює,
- Ніацинамід – вирівнює тон і заспокоює,
- Ензими протеази та ліпази – делікатно очищують пори.

Пудра просто супер, тож раджу всім, хто шукає глибоке і водночас м'яке очищення для шкіри. Я більше ніж задоволена 👍 Також у бренду є Ензимна пудра для жирної та комбінованої шкіри обличчя, лишаю посилання ☺️