Кузя Ю-а

Гель для душу від Dott

Гель для душу від Dott

Він абсолютно не сушить шкіру! Він навпаки, залишає відчуття ідеального очищення із зволоженням шкіри! Але я однозначно планую спробувати і лосьон для тіла від Dott! Бо якісь фантастична!

Мені подобається аромат, мені подобається якість піноутворення, мені подобається дизайн! Дизайн - це взагалі космос!

Аромат в гелю надзвичайно ніжний, жіночний, мрійливий, ніжно квітковий, пудровий та ягідний! Я в неймовірному захваті!

Піна пухка та араматна, що додає розкоші гігієнічним процедурам!

Гель для душу від Dott

Д-пантенол забезпечує комфорт і зволоження, трегалоза підсилює захисні функції епідермісу, а молочна кислота нормалізує вироблення себуму, запобігаючи висипанням. Ба більше, бетаїн підтримує нейтральний pH, що робить засіб ідеальним для частого використання.

Гель від Dott мій любимчик і я маю іх два. І кожного разу обираю який саме аромат я хочу ))

Вони густенькі та насичені за текстурою!

Виглядає ніби дуже дорогий подарунок. Доречі, ловіть, як ідею компліменту на свята!

І найголовніше, що він економний! Бо от цей естетичний носик-дозатор, ідеально видає засіб!

Бо він просто вау для шкіри! Не здивуюсь, адже всі засоби від Dott дуже швидко розкуповують, тому став собі нагадування)