Вкладаємо будь-яке волосся!
Водостійкий стайлінг-клей "Сталева хватка"
Якщо ви, як і я, шукаєте ідеальний засіб для укладання, тримайтеся, бо цей гель дійсно має сталеву хватку!Поговорімо про нього детальніше.
Перше враження — дизайн пакування
Чесно кажучи, я купую очима, і цей тюбик мене зачепив. Стильний, жовтий дизайн одразу привертає увагу. Має зручну кришку фліп-топ, можна легко дозувати гель. Обʼєм – 150мл. Це супер багато, порівняно зі звичайними гелями для брів, яких по декілька мілілітрів. Наношу на брови декілька секунд чекаю щоб застиг, а тоді вкладаю в необхідне положення.
Консистенція і колір гелю
Ох, консистенція — любов з першого дотику. Він білий, досить густий, не розтікається, але й не липкий, як деякі стайлінгові гелі. Лягає на волосся рівномірно, швидко висихає і не залишає відчуття "залитого бетону". До речі, якщо не переборщити, то білий колір зовсім непомітний на волоссі, а ось якщо перестаратися — буде трохи помітно, тому тут краще обійтися без фанатизму.
І головне — фіксація
Тепер про те, чому я цей гель тепер завжди матиму у косметичці. Мої брови живуть своїм життям, жорсткі та неслухняні, але "Сталева хватка" на них діє, як дресирувальник! Один легкий шар — і брови тримають форму цілий день, навіть якщо танцюєш під дощем. Водостійкість цього гелю — те, що треба, він не злякається ані зливи, ані спеки.
Трохи гелю перелила в звичайну маленьку тару від попереднього гелю для брів. Мені так зручніше, особливо в подорожах.
Отже, якщо вам потрібен класний засіб, що триматиме ваші брівки в порядку, та ще й зручний у використанні — "Сталева хватка" від Got2b точно стане вашим рятівником. Це не просто гель, це мій маленький секрет ідеальних брів та стійкої зачіски на весь день.
Коментарі (0)