𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Pretty Male: аромат бездоганної чистоти і свіжості

Нещодавно Avenue Des Parfums поповнив свою колекцію парфумів новими ароматами.

Парфумована вода Pretty Male - одна із новинок. Це був дуже влучний мій вибір, адже я залишилася в захваті від цього аромату.

Pretty Male привабив мене своєю пірамідою і по опису я зрозуміла, що мені це 100% підійде, і не прогадала.

Оформлення парфумів ідентичне усім іншим від даного бренду. Картонний коробок в слюді, відкривається по висувному принципу.

Флакон з масивного скла, приємного оку дизайну. Розпилювач як завжди гарний, перетворює рідину на невагому хмаринку.

Загальні характеристики

Об'єм: 50 мл.

Класифікація: нішева

Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні

Піраміда

Початкова нота: Яблуко, Мандарин, Магнолія

Нота серця: Жасмин, Півонія, Біла Смородина

Кінцева нота: Мускус, Сандал, Amberwood

Стартує аромат неймовірно приємною свіжістю, де яскраво виділяється смачне зелене яблуко і цитрусові ноти. Саме цим початок нагадує фруктовий газований напій, схожий на лимонад. Магнолія звучить дуже ніжно і фоново, не перетягує на себе увагу. Акцент більше на яблуко, яке в уяві представляється саме зеленим, соковитим і хрустким, з зовсім легкою і незначною терпкістю та делікатною кислинкою. Яблучний акорд грає досить довго, чим мене безумовно тішить.

Серце розкривається біло-квітковим дуетом із жасмину і півонії, які додають чуттєвості цьому аромату і ще більше ніжності. Також добре відчутна біла смородина, але вона як і яблуко, має стриману кислинку, органічно доповнює благородний образ.

Базові акорди із мускусу і сандалу довершують цю чарівну композицію, роблячи її більш глибокою і витонченою.

Pretty Male - легкий, безтурботний, ненав'язливий і милий. Не солодкий. В цільному сприйнятті він викликає асоціації з чистою випраною білизною та щойно випрасуваною білою рубашкою. При цьому немає відчуття порошковості, чи мильного натяку.

Це наче уособлення бездоганної чистоти і свіжості, немов відображення білого кольору через призму аромату.

Цей парфум буде доречним усюди і підійде під будь-який стиль одежі. Він не зобов'язує йому відповідати, він ніби сам доповнює своєю прозорою аурою. Коли не знаєш, що сьогодні "одягти", то Pretty Male - ідеальний вибір. Доречний на кожен день. Аромат, до якого так і тягнеться рука.

Від нього не болить голова, оточуючих він не задушить, навіть якщо облитися цими парфумами. Шлейф від нього більш інтимний. То ж для тих, хто в пошуках подібних ароматів, які наче огортають чистотою і свіжістю - прекрасний варіант.

На мою думку він чудово підійде на будь яку пору року. Він універсальний у всіх сенсах.

Чи схожий Pretty Male на Toy 2 Moschino? Так, безсумнівно, дуже і дуже схожий, максимально до нього наближений, що навіть складно їх відрізнити. Також відмічу, що в порівнянні він не поступається і по стійкості, тільки коштує по більш приємній ціні.

Парфуми мені дуже сподобалися, обожнюю їх.

Avenue Des Parfums все більше і більше вражає якістю своїх парфумів, а також широким асортиментом, де кожен знайде для себе своє.