PantherasKiss

Вся нова колекція Silky Hands

Вся нова колекція Silky Hands

З бюджетних кремів Silky Hands завжди були і є моїми улюбленими - швидко поглинаються та гарно помʼякшують шкіру.

Зараз вийшла нова колекція і я потрапила на класну акцію «Купи 1 великий крем - отримай маленький дитячий».

Гібрид гель-крему з антисептиком, ніколи такого раніше не мала. Дуже легка текстура, поглинається миттєво. Є багато відгуків, що крем липне і сушить, але в мене він не липкий, швидше як гель з дуже легким зволоженням. Хто працює за ноутом чи з паперами, для вас тоді він стане класним помічником щоб мати на роботі.

Проте, судячи з відгуків, дуже ризиковано брати цей крем, бо вам може не підійти.

Круто живить шкіру і швидко поглинається. Вічна класика, яку я беру в цього бренду - текстура 4, це коли крем дуже зволожує та видимо покращує шкіру.

Аргана трішки густіша за Макадамію і аромат мені навіть ще більше подобається. Це мій фаворит із нових кремів.

Виробник зазначає, що ці креми підходять від 4 років. Запах дуже легкий, особливо подобається дизайн 🐶 Не прийдеться дітей вмовляти помастити ручки🥰

Дизайни різні, але наповнення однакове, текстура та аромат дуже легкі.