Mila__Mi

Вирішила замінити свій спонж для нанесення макіяжу

У нанесенні тону люблю чергувати щільність покриття, тому використовую спонж (для більш легкого покриття), або пензлик (для більш щільного покриття).

У цьому дописи мова піде якраз про спонж. Нещодавно мій таки тріснув при черговому митті 😄 І довелося швидко шукати новий, мій вибір пав саме Joko, бо їх я ще не пробувала, але бачила на них позитивні відгуки.

Напочатку спонж знаходився у пластиковій тарі з наліпкою, від першого використання. Вже як варіант додаткового подарунку 👍🏻

Сам спонж блідо-молочного кольору, виконаний з безлатексного поліуретану, яйцевидної форми, округлий, без надрізу.

Ніякого неприємного запаху не має.

Спочатку спонж був маленький (ну за стандартом), але при контакті з водою, він не вдвічі збільшився (як зазвичай у мене було з попередніми), а втричі 🤭 І так, перш ніж ним користуватися, а його мила з пінкою для вмивання (можна просто з милом).

Сам матеріал м'якенький та гладенький, приємний як на дотик, так і у використанні.

Спонж можна використовувати для нанесення тонального, ВВ-крему, СС-крему.

Щодо нанесення, він гарно та рівномірно розподіляє тон, буквально за кілька хвилин 👌🏻 Ним зручно розташовувати тон в зоні очей, носа, губ та підборіддя. Щодо покриття, то тут воно виходить легке та максимально натуральне.

Єдине, я би напевно зараз обрала спонж іншого кольору, бо цей швидко брудниться і не вимивається до першого стану 😁 Хоча у мене постійно були кольорові і хотілося чогось нейтрального, даний колір насправді мене зараз приємно радує)

Спонжем користуюся десь місяць, він гарний і що найважливіше якісний і добрий в роботі, тож можу його радити (якщо ви в пошуках) 🤍