Vik_Sem

Injul Cosmetics | Лосьйон для тіла з нішевим ароматом

Нарешті бренд Injul Cosmetics з'явився на платформі Мейкап і я не втрималась перед новою лінійкою засобів догляду за тілом Narcotic Elixir.

Narcotic Elixir від INJUL, натхненний нішевим ароматом Fleur Narcotique.

Пакування.

Пляшечка на 275 мл, яка виглядає дуже естетично, справжня насолода для очей. Мінімалістичний дизайн з квітковими елементами, ні чого зайвого. Золота основа дозатора підкреслює, що перед нами справжній скарб.

Дозатор помповий з функцією "stop-open" працюєчудово, без нарікань, видає достатню кількість лосьйону.

Аромат.

Стартує аромат кисло-солодкими нотами. Звучить він дуже жваво, зухвало і створює літній настрій. Хвилин через 5 цитрусовість починає змінюватися квітковою жіночністю. Квіти тут активні, пахучі. Через деякий час, з'являються затишні та згладжуючі ноти, це доречний та делікатний мускус та тепле дерево. Звідси аромат при всій своїй соковитості, що змінюється м'якістю, набуває теплоти та затишку. Він м'яко огортає, заспокоює. На всьому розкритті він звучить активно, цікаво та дорого.

Шлейф: для мене оптимальний, він м'яко огортає мене,і не дратує оточуючих.

Застосування.

Якщо чесно, іноді мені просто шкода брати цей засіб. З розряду - зараз мені потрібно просто зволожити шкіру і побігти далі, покайфуємо іншим разом і в більш спокійній атмосфері.
Так, дійсно для мене нанесення цього крему це більше, ніж просто «намазав і побіг». Це чарівна ароматерапія та насолода від процесу, аромату та результату, звичайно. Адже просто класно пахнути в наш час МАЛО.

Сам засіб молочного кольору. Це така легка кремова текстура.

Колір приємний, після розподілу взагалі непомітний. Розподіляється добре, витрата невелика. Поглинається шкірою за хвилину – півтори. І що найголовніше – засіб не липкий.

• Гліцерин - інтенсивно зволожує шкіру, підтримуючи її здоровий і сяючий вигляд.
  • Олія Ши - забезпечує глибоке живлення та зволоження, роблячи шкіру м'якою і гладкою.
  • Сквалан — підтримує природний бар’єр шкіри, сприяє її молодості та збереженню вологи.
  • Вітамін Е — потужний антиоксидант, що захищає шкіру від зовнішніх факторів і сприяє її відновленню.
  • Каприлік/Каприковий тригліцерид та Коко-каприлат — легкі емолієнти, які роблять шкіру гладкою та м'якою, не забиваючи пори.

Як стало зрозуміло – я фанат даного аромату.

Цінність цього лосьйону для мене неймовірна.
І я куплю його ще.

Якщо ж відсторонитися від аромату і подивитися на весь засіб в цілому, можна виділити наступні + і -.

Плюси:

1. Приємний та стійкий на шкірі аромат.
  2. Приємна консистенція лосьйону.
  3. Невелика витрата.
  4. Зручний дозатор.
  5. Пом'якшєння шкіри без створення плівки.
  6. Легко наноситися, не залишає жирності чи липкості на шкірі.
  7. Гарно виглядає хоч у ванній кімнаті, хоч на тумбочці.

Мінуси:

Для мене їх немає.

Підсумовуючи, хочу сказати, що завдяки своєму аромату та легкій структурі це мій улюблений засіб для тіла на даний момент. Як я вже написала вище цей засіб - це ритуал задоволення і насолоди, коли хочеться і є змога затягнути вечірню рутину і приділити більше часу для догляду.