Вікторія М🌹

Порожні баночки

Порожні баночки

В мене назбиралось багатенько викидушок, але часу на їх розбір обмаль, тому складірую і мрію все повикидати

Потрохи буду звільняти місце і сьогодні в смітник відправляються:

🗑️Філер для волосся

Esthetic House CP-1 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-up Ampoule - на мою думку його краще купляти дівчатам з видимо пошкодженим волоссям, засіб заповнить та згладить його, а на довжині нормального стану не дуже був помітний ефект

Та все ж продукт хороший з дуже приємним косметичним запахом

Порожні баночки

🗑️ Очищувальна пінка для обличчя Heimish All Clean Green Foam pH 5.5- легендарна пінка для мене, більше року не могла закінчитися, здавалось вона вічна! Дуже класна, рекомендую всім хто любить ніжне очищення без стянгутої шкіри

За весь час користування трішки набридла, взяла їй на заміну Pyunkang Yul Pore Deep Cleansing Foam (Travel size)

Коли засумую за пінкою Heimish, буду купляти тревел сайз

🗑️ Шампунь для волосся "Догляд і детокс" для жирних коренів і сухих кінчиків Schauma сульфатник для жирного типу шкіри голови, але очищає не до скрипу, швидко закінчився і здався мені рідкуватим, є шампуні Shauma, які я люблю більше

🗑️ Гель для душу Old Spice Wolfthorn Shower Gel

Класно що обʼєм великий -675мл, хороший аромат для чоловіків, та й мені також хотілось ним користуватись іноді , піниться чудово

🗑️ Ополіскувач для порожнини рота !CEBERG Professional Whitening

Звичайний ополіскувач, на відбілювання не розраховувала, та все ж було цікаво спробувати, має синій колір(що по ідеї має нейтралізувати жовтизну), освіжав подих добре

Сподіваюсь що вийде домовитись із собою і зовсім скоро будуть інші частини з викидушками (цьому має посприяти величезне бажання звільнити місце )

💋