Risky Sicily: новий аромат від Avenue Des Parfums
Медові чари
Risky Sicily - новий аромат від Avenue Des Parfums. І моя нова любов ❤️
Роздивляючись піраміду, я приблизно уявляла яким буде парфум, але він перевершив мої сподівання.
Цей аромат неймовірний: трохи зухвалий і провокаційний, привертає до себе увагу і збирає компліменти. Risky Sicily - аромат, який запам'ятовується, з ним ви не залишитесь непоміченою.
Пакування стандартне: гарна коробка в слюді, симпатичний скляний флакон і якісний розпилювач, що подає мілкодисперсні хмаринки.
Піраміда
Початкова нота: Мандарин, Червоний апельсин
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Гарденія, Жасмин, Персик, Мед
Кінцева нота: Карамель, Пачулі, Віск, Лакриця
Початок аромату яскравий і соковитий, з вибуховою цитрусовою свіжістю мандарин і червоного апельсину. Та невдовзі у гру вступають серцеві ноти, які вносять квітковий аспект із жасмину і гарденії, а також відчувається стиглий персик і мед.
Мед, доречі, у цій композиції займає головну роль, він як каркас. Уявляється саме свіжий мед, який тільки-но витікає із сот. Настільки реалістично відтворена ця нота, що просто вражає. У мене ще ніколи не було парфумів з медом і я навіть не думала, що мені він так сподобається...
Карамель, пачулі і лакриця роблять базу ще більш смачною, спокусливою і довершеною, надаючи аромату глибини і теплого обволікаючого шлейфу.
Тільки уявіть соковиті фрукти, политі медово-карамельним нектаром в обрамленні чарівних квітів. Ммм... Словами, мабуть, не передати яка це краса.
Risky Sicily насичений, солодкий, але в міру, він не важкий, щоб був приторним і нав'язливим. Аромат дуже стійкий і залишає після себе довгий шлейф. Навіть коли на вулиці пасмурно, то він замінює сонце, зігріває своїм теплом і підіймає настрій.
На осінь-зиму взагалі ідеальний варіант.
Достатньо всього 1-2 пшиків, щоб він огорнув тебе своїми ніжними обіймами, підкреслюючи жіночність і витонченість, занурюючи в дивовижну атмосферу.
Це аромат, який чіпляє, закохує у себе з першого вдиху і немов приворожує медовим зіллям. З ним комфортно, затишно, не душно, приємно насолоджуватися його звабливим і таким багатогранним звучанням.
Ця новинка варта уваги, особливо якщо полюбляєте солоденькі аромати. Він дуже цікавий, вишуканий, має особливий шарм і заздрісну стійкість. Медовість у нього чарівна, нікого не залишить байдужим.
Дякую за увагу
Коментарі (0)