Шлях до чистої шкіри разом з Re.Care
Бюджетні засоби, які допомогли швидше прибрати прищі з мого обличчя
Раз в місяць, а то й частіше, я помічаю, як моє обличчя починає покриватися доволі неприємними прищами і починається бій за чисту шкіру. Але в моєму братсві кілець поповнення у вигляді серії від Re.Care. Чесно кажучи, я доволі рідко користуюсь точковими засобами, бо завжди лінь чекати результату, але тут спробувала нову комбінацію і була вражена.
Мова піде про Точковий крем-гель проти висипань швидкої дії та Локальний засіб від прищів підсушуючий.
Ось таке до я встигла зафіксувати
Це середина циклу і причина саме цих утоврень - не правильно підібранний денний крем для обличчя. Можливо цього не видно , але там от от з'являється ще й нові прищі. Більшість болючих. Чорні точки, розширені пори, червоні плями, вічно лізучі маленькі та підкожні прищі. Запалення не стухають, наривають.
Чим я користувалась окрім точкових засобів :
- Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel - ранкове вмивання
- Holika Holika Smooth Egg Skin Cleansing Foam - вечірне вмивання.
- Pelart Laboratory Nourishing Night Cream - нічний крем
- Dr. Irena Eris ScientiVist Nutri-Replenishing Renewal Day Cream SPF 20 - денний крем
На період всього цього, я прибрала тоніки, бо спочатку доречі не знала через що почали з'являтися прищі, а сироватку наносила так, що б не чіпати місце запалення.
Re.Care Anti-Pimple Drying Lotion
Підсушуючі засоби від інших брендів в мене вже були. В більшості вони мали в основні саліцилову кислоту і їх головна мета - просто підсушити прищ. Основними компонентами ж цьго засобу, являється каламін і цинк. Каламін для мене "нове слово", а ось з цинком і цинковими мазями - я вже була знайома. Мазь ефективно допомагала боротися з такими болючими величезними прищами на тілі. Вона має антисептичні властивості, підсушує запалення. Фурункули, дерматити і багато чого, частіше за все лікуються саме мазями з цинком. Допомагає зняти запалення, підходить для "вологих" ран.
Каламін же абсорбуючий компонент, який допомагає прибрати надлишок себуму, зменшити пори і як я зрозуміла, теж дизинфікує. По відгукам, я зрозуміла що це теж улюблений компонент для дерматологів. Я взагалі була в шоці дізнавшись що цей компонент допомагає при фотодерматозі та є антидотом від кропиви) Як тобі таке Ілон Маск?)
Засіб має рожевий колір ( це як раз через каламін) і трошки специфічний аромат. Це такий типовий медично-аптечний аромат, через що я одразу подумала про лікарню. Текстура засобу має два компоненти, тож дуже важливо перед використанням збовтати, що рідка текстура змішалась з більш в'язкою, "мінеральною" частиною.
Засіб доволі швидко висихає і залишає на шкірі "кору" рожевого засобу.
Виробник рекомендує наносити його на ніч, що цілком логічно.
Наносити засіб треба локально, за допомогою аплікатора/ватної палочки. ПОВТОРНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ОДИН І ТОЙ САМИЙ АПЛІКАТОР/ВАТНУ ПАЛИЧКУ НЕ МОЖНА.
Засіб не пече, тільки трошки підшипує на більш відкритих прищах. Підсушення відчувається через деякий час. На шкірі засіб відчувається комфортно, не пече і не викликає алергічної реакції
Re.Care SOS Spot Targeted Care
Точкові крема для мене теж не новина, але всі що мені траплялись - БУЛИ НЕ ЕФЕКТИВНИМИ. Авжеж, я ні в якому разі не кажу що всі крема такі, просто в мене були невдалі знайомства ( фіолетові тіні в світі кремів). А ось SOS Spot Targeted Care все ж таки зумів мене вразити.
Хоча я не дуже розуміюсь в складі, скільки процентів чого й куди, але помітила : моя шкіра добре реагує на ніацинамід. Цей компонент сприяє поліпшенню текстури, кольору шкіри, заспокоює її. І знаєте, більш за все я як раз і помітила, що плями від прищів які можуть триматися 2-3 місяці, в мене скоріше пропадали або не з'являлися після того як прищ покинув моє обличчя. Вже по цьому пункту - крем вразив мене.
А далі по компонентам все просто : Саліцилова - антисептик , а Азелаїнова - зменшує запалення.
Засіб наноситься без жодних проблем. Завдяки тоненькому носику, ви легко зможете нанести засіб саме на запалення. Текстура у засобу щільна, не має специфічного аромату. Вона гарно "тримає форму", не розтікається. За поглинанням не слідкувала, так як наношу ввечері і займаюсь своїми справами.
Неприємних відчуттів нема. Певна річ що якщо є якась мікра ранка, саліцилка дає про себе знати і ледь помітно підщипує. Самі прищі засіб не дратує, а навпаки заспокоює. Це такий "подорожник" сучасного світу. На ранок запалення стають не такими болючими, не такими червоними. Він не липне, але якщо нанести на крильця ніса - може скататися. Інколи, коли є скупчення малюсінеких негідників, я наношу не точково, а тоненько на всю цю площу і доречі саме таким способом - і я прибрала деякі плями
Як тепер виглядає обличчя ?
Не знаю як для вас - для мене це результат. І доречі, фото зроблено десь всередині циклу і такий стан шкіри для мене вважається ідеальним.
Авжеж, мушу визнати - тут трошки зранку додала Re.Care Exfoliating Face Toner, але лише за три дні до початку адської 6-рки.
Тож як справцювало локальне комбо ?
- Більшість маленьких прищів проходило так і не зіпсувавши мені настрій і тон обличчя.
- Завдяки крему плями раніше покинули мож обличчя і не утворилось нових
- Прищі були не такими болючими, швидше проходили, виростали не так сильно.
- Засоби не пересушили мою шкіру, не викликали лущень ( окрім одного дуже активного і настирного прища. Але там я була готова взяти паяльну лампу, що б тільки він пішов геть)
- Засоби не викликають подразнення, опіків і будь якого дискомфорту
- Легко потоваришували з моїми доглядовими засобами
- Економічні в використанні
- Бюджетна ціна
Коментарі (0)