Ідеальна підводка для ідеальних стрілок! Нарешті я тебе знайшла!
Catrice Eyeliner 24h Brush Liner
Привіт, красуні!
Я обожнюю малювати графічні широкі стрілки, але, Господи, як же важко знайти нормальну стійку підводку!!! Щоб мала насичений колір, щоб мала зручний пензлик, щоб не тріскалася/не розмазувалася/не розтікалася, щоб можна було фарбувати по шимерним тіням, щоб не подразнювала очі, щоб не підкреслювала текстуру шкіри....ааааааа!
І кожного разу, коли я все ж таки знаходила якийсь класний варіант, обов'язково, ОБОВ'ЯЗКОВО, ця підводка зникала з продажів.
Я вже боюся писати дописи про рідкі лайнери, щоб не наврочити.
Але мовчати не можу... бо дуже сильно мені сподобалася підводка Catrice Eyeliner 24h Brush Liner, і сподіваюся, що бренд Catrice не перестане її випускати.
Я знаю, що зараз рідкі лайнери не дуже популярні, і більшість дівчат обирають маркери для стрілок, але скільки б я не намагалася потоваришувати з маркерами, красивих (в моєму розумінні) стрілок в мене не виходило. Я пробувала і гелеві підводки, але то все одно - "не то пальто".
Catrice Eyeliner 24h Brush Liner - це лайнер, який має довгий тоненький пензель, завдяки якому виходять дуже красиві плавні лінії. Стрілочку можна зробити як супер тоненьку, так і більш широку та виразну.
Колір - насичений чорний, фініш - матовий, але не надто глухий.
І так, цією підводкою можна фарбувати поверх шимерів, пігментів або слюди, і це дуже круто!
Вона не розтікається, і не западає в зморшки.
Мені настільки зручно нею користуватися, що стрілки я малюю буквально за хвилину! І т ільки таким пензлем я можу вивести тоненький гостренький кінчик.
Також потішила стійкість - адже лайнер не тріскається, і не розмазується у куточках. Він навіть витримав сльози, що взагалі мене здивувало.
І коли я використовую Catrice Eyeliner 24h Brush Liner, мої чутливі очі реагують нормально, бо на інші підводки інколи виникає реакція, у вигляді печіння.
Знаю, знаю, що насправді небагато дівчат полюбляють цей формат лайнерів, але якщо ви такий самий "олд-скул", як і я, який вчився малювати стрілки підводками Ffleur та Golden Rose, то Catrice Eyeliner 24h Brush Liner точно вам сподобається.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)