Vik_Sem

Магія термозахисту: Soika Thermo Spray

Всім привіт.

Перед кожним сушінням волосся феном, я завжди використовую термозахист для волосся. Оскільки я використовую її щодня, вона швидко закінчується, і я завжди купую щось нове. Деякі продукти не особливо подобаються моєму волоссю, а інші зовсім не підходять. Однак цей продукт - виняток. Він підкорив моє серце, і я купуватиму його знову і знову.

Зовнішній вигляд

Термозахист знаходиться в білій тубі із щільного пластику. На зовнішній стороні туби вказана назва бренду та інформація про захисний спре для волосся і що це є 3 етапом догляду за волоссям.

На звороті туби є інструкція із застосування, інформація про склад, а також дані про виробника.

Туба також оснащена зручним розпилювачем, що полегшує нанесення продукту. Крім того, на тубі є невелика прозора кришечка, щоб забезпечити додатковий захист.

Консистенція продукту – рідка, наче вода, повністю прозора. Він має дуже приємний аромат, якийсь солодкий, проте не нудотний. Аромат продукту незалишається на волоссі до наступного миття, що дуже подобається мені.

Склад:

Aqua, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Retinol, Tocopherol, Thiamin, Pantothenic Acid, Biotin, Nicotinamide, Hamamelis virginiana Water, Anica Montana (Arnica) Nower Warec Panthenol Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Sodium Benzoate.

Активні компоненти:

• АМОДИМЕТИКОН – легко осідає поверхнею волосся, забезпечує глибоке кондиціювання, відновлення структури пошкодженого волосся, термозахист, збереження кольору, надає блиску та сяйва волоссю.
  • ВІТАМІН А, ретинол - відповідає за живлення волосся, захисту кінчиків волосся від пошкодження.
  • ВІТАМІН Е – позбавляє волосся від ламкості і посіченості, робить його більш міцним і блискучим.
  • ВІТАМІН В 5 пантотенова кислота - надає волоссю еластичність, блиск.
  • НІАЦІНАМІД - полегшує розчісування волосся та робить процедуру мінімально травматичною та максимально комфортною.
  • PEG 40 Гідрогенізована касторова олія - здатне захистити локони від ламкості і сухості, надати їм блиск і гладкість, позбавити від сухих кінчиків.

Я наношу термозахист на чисте, вологе, підсушене рушником волосся, рівномірно розподіляючи його по всій довжині. Потім сушу волосся феном звичайним способом. Після повного висушування волосся стає дуже м'яким, приємним на дотик і має приємний аромат.

Примітно, що волосся не електризується і не стирчить в різні боки, а залишається гладким і слухняним.

• При використанні термозахисту у мене не виникало жодних негативних реакцій.
  • Витрата цього продукту дуже економічна. З таким обсягом мені вистачило приблизно на 3 місяці використання.

Рекомендую?

Безперечно рекомендую цей термозахист! Він демонструє чудові результати, забезпечуючи захист волосся від високих температур стайлінгу та надаючи їм м'якість, гладкість та слухняність. Завдяки своїй зручній консистенції та економічній витраті, продукту, змісту вистачить на довгий час використання. Крім того,його приємний і ненав'язливий аромат додає приємних емоцій під час догляду за волоссям.

Загалом, це відмінний вибір для тих, хто прагне зберегти здоров'я та красу свого волосся при повсякденному використанні стайлінгу.