Rituals Ayurveda hand balm
Розкішний догляд для рук. Чи вартує своїх коштів?
Індійська троянда... Солодкий мигдаль... Так пахне розкіш та багатство. Rituals Ayurveda - це саме про затишний збалансований аромат, який підкорив моє серденько ❤️
Всім привіт! Сьогодні в нас невеличкий огляд на бальзам для рук, тож обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб побачити допис повністю!
Не так й давно я почала своє знайомство з брендом, проте він вже встиг зайняти особливе місце на моїх косметичних поличках. Влітку була не надто позитивна спроба потоваришувати зі скрабом, який виявився надто драпачим [детальніше можна ознайомитись туть: https://club.makeup.com.ua/post/46455/ ]. А сьогодні розглянемо бальзам для рук та дізнаємось, що в ньому такого особливого та чи вартує він своїх грошей?
Пакування | Склад | Властивості
Мене неодноразово називали відьмою, і одна з причин - в мене нема потреби користуватись кремами для рук на постійній основі. Шкіра просто бере і не сушиться. Аж тільки якщо раптом кілька днів поспіль не візьму рукавички на мороз, чи цілий день буду мити посуд гарячою водою. Перший раз я купила крем для рук в 22 роки, бо ми поїхали в Грузію. Зміна клімату і води трохи внесла свої корективи, перші тижні мене дуже сушило. Так само як і у Польщі, вода там жахлива. Волосся як стріха, і руки як пісок.
Зараз крем для рук - це чисто декоративна захцянка для задоволення. От сьогодні я ним користуюсь, тому що в мене були довгі водні процедури, і я хвилююсь, щоб шкіра рук не відчувала дискомфорту. Але от щоденної потреби у мене абсолютно нема 👀
Ну і тепер, нарешті, ліричну частину я завершила. Перейдем до діла. Даний бальзамчик я взяла майже рік назад на пробу [і досі от в мене є; яка ж я економна 🤣]. Мені було цікаво спробувати їхню текстуру. Обʼєм - 20 мл. Повнорозмір має 75 мл. Приємний матеріал тюбику, такий наче матово-велюровий, але без софт-тачу. Кришечка відкручується, а у повнорозміру вона відкидна.
Завдяки маслу ши, олії солодкого мигдалю та соняшника, трояндовій воді, вітаміну Е [токоферол] у складі, даний бальзам повинен гарно помʼякшувати та живити шкіру рук.
Текстура | Аромат | Мої враження
Я дуже люблю цей аромат, але у кожного засобу серії він може бути видозмінений залежно від текстури. Щодо бальзаму - то тут гарно відчувається ніжна солодкавість мигдалю, политого медом, що поєднується з трохи замиленою терпкістю троянди. Це такий смачний і ні в якому разі не приторний та не душнячо-солодкий аромат. Він камерний, інтелігентний та дуже вишуканий!
Текстура тут виявилась не схожою ні на що. Вона не однорідна, і нагадує твердий бальзам для зняття макіяжу [3 фото]. Розподіляється без зусиль, хоч на початку здається, що він якийсь тугий. Але при контакті зі шкірою засіб починає танути як маселко 😋 Приємне та бархатне. От власне й фініш у нього получається такий терпко-шовковистий. Бальзам моментально поглинається і зовсім не відчувається на шкірі, лиш залишає ось це помʼякшення без жирності чи блискучого фінішу. Мене ця текстура дуже здивувала та потішила, бо це справді комфортна та не дратівлива. Мені таке підходить 😌
Висновок
Що тут казати. Після знайомства з цим мацьопиком я доєднала до колекції велику баньку бальзаму з дозатором [175мл] - з лімітки The Legend of the Dragon. Цей аромат, як і Ayurveda - зводить мене з розуму та піднімає настрій та самопочуття.
Завдяки своїй цікавій та плотній текстурі бальзаму він більш економний, чим звичайні креми. Моментально поглинається в шкіру та залишає дуже приємний бархатний фініш без жодного відчуття жирності чи дискомфорту. Добре помʼякшує, живить шкіру рук та спасає від моєї рідкісної посухи. Аромат не шлейфовий, не дратує на руках. Тому, я однозначно фанатію від цих засобів, адже такі унікальні аромати та текстуру я ніде ще не зустрічала. Враховуючи їх економність, а ще й моє нечасте використання - то ціна більш як виправдовує себе. Питання - чи спасе бальзам вкрай сухі та потріскані руки - не знаю. Можливо, слід придивитись до чогось більш жирного та захисного, або ж спробувати таку мініатюру та розповісти мені свої враження 🥰 Звісно, краще до такого стану не доводити; як мінімум - мити посуд не в кипʼятку або ж надягати рукавички. Бо захисний барʼєр шкіри рук миючим засобом можна дуже швидко змити.
Всім спокійної ночі та продуктивного тижня! Обіймаю 🤗
Коментарі (0)