Ірина_make& healthy

Крем для дуже сухої шкіри рук: рекомендація від дерматолога

Мої руки останні місяці виглядають дуже погано. Шкіра настільки суха, аж утворюються тріщини. Я спробувала чимало різних кремів, що були вдома. Більшість з них це мас-маркет і в мене таке враження, що це просто ні про що. Помазала, зволожило на пару хвилин і далі лише запах залишився. Коли побачила, що ситуація стає критичною, згадала, що колись мені дерматолог рекомендував крем для рук.

І ось він Cerave Moisturising Cream для сухої та дуже сухої шкіри. Назва одразу мені сподобалась:) І що я можу сказати? Більше ніяких кремів з мас-маркету. Краще один раз купити дерматологічний крем і не витрачати кошти на 15 баночок розрекламованих новинок.

Цей крем дійсно працює, уже після декількох нанесень помітний результат. Банка велика, крем не жирний, без запаху. Гарно впитується, живить шкіру, приємно зволожує та залишає ефект шовкових ручок. Вистачить надовго, розхід мінімальний. У складі гіалуронова кислова, вітамін С, гліцерин, цианіди. Протягом двох тижнів триіщини на руках загоїлись. Шкіра повернула здоровий вигляд. Я задоволена на усі 100%. Виробник пише, що можна й для обличчя застосовувати. Я не пробувала, тому що маю окремий догляд. Але цей крем вартий кожної гривні.