Vik_Sem

OASIS | Парфумований крем для рук

Найчастіше, всі свої онлайн замовлення я добиваю різними бальзамами для губ та кремами для рук. Ці два засоби доглядової косметики зазвичай у мене завжди в ходу, розкладені по всіх сумках і витрачаються регулярно. Зараз креми для рук дуже часто є самостійною покупкою.

Особливо якщо вони як Парфумований крем для рук "Passion Fruit Sandalwood Patchouli" від бренду OASIS.

Пакування

Алюмінієва чорна туба мінімалістичного дизайну з кришкою, що закручується, під якою був додатковий захист. Крем об'ємом 30 мл, його дуже зручно брати з собою. Додаткового пакування немає.

Склад

У крему цікавий склад, хоча я його брала більше заради аромату.

Тому що крем збагачений нішевим ароматом Tiziana Terenzi Kirke з нотами маракуї, сандалу та пачулі.

Але була приємно вражена, побачивши склад, розуміючи, що це не пустушка. Склад поєднав в собі потужні активні інгредієнти полісахаридів і мінералів Aqua Shuttle та морський гідролізований еластин Bio Marine Elastine, який містить пептиди та амінокислоти, щоб забезпечити інтенсивне зволоження.

Текстура та аромат

Крем має густу, ніжну консистенцію білого кольору. Добре розподіляється по шкірі, швидко поглинається, не залишаючи жирних слідів на гаджетах.

Аромат виявився саме таким, як я його уявляла – розкривається соковитою маракуєю, сандал додає до солодкого фруктового аромату ноту деревини, теплий та затишний пачулі, зігріває та завершує аромат пряними нотками.

Результат

Я наношу крем протягом дня як крем для рук – після контакту з водою та за відчуттями, коли шкіру починає стягувати.

Крем не залишає липкості/жирності, можна спокійно брати в руки телефон і не витирати з екрану сліди пальців.

Добре живить, пом'якшує шкіру, дарує відчуття комфорту. Аромат досить стійкий, на шкірі тримається кілька годин, але ненав'язливий, відчувається лише поблизу.

Я рекомендую крем для рук Passion Fruit Sandalwood Patchouli від бренду Oasis

Парфумований крем для рук пом'якшує та живить шкіру, дарує відчуття зволоження та комфорту. Що важливо - крем швидко вбирається і не залишає жирних слідів на гаджетах.

Крем огортає теплим, затишним ароматом, перетворюючи догляд за шкірою на приємний ритуал. Обов'язково повторю його знову.