Мультивітамінізація імунітету
ZEST - перевірений роками бренд, багато чого купувала у нього, все було ефективним та якісним. У складі багато корисностей - саме того, що потрібне для імунітету восени 🍂
Я давній фанат вітамінів від ZEST. Купую їх роками не тільки для себе, але й для всієї родини, адже мої чоловіки теж потребують підтримки імунітету та здоров'я, тому обов'язково я кілька разів на рік замовляю мультивітамінні комплекси. Цього разу поставила на повтор ZESTMultivitamin, бо впевнена у їх якості і нарешті настав час про них трохи більше розповісти.
Активні складові комплексу допомагають задовольняти підвищені потреби організму у вітамінах групи А, В, С, Е, D3 та Н. Також тут є багато мікро- та макроелементів: магній, залізо, цинк, мідь, селен, хром, марганець та молібден.
Засіб випускається у формі тришарових таблеток, що забезпечує кращу засвоюваність кожного компонента. Вони не мають смаку та легко ковтаються разом із водою. Приймаю раз у день, після прийому їжі. У тубі 60 одиниць.
Які плюси після прийому вітамінів я відмітила?
✔️Приплив енергії протягом дня – прокидатися стало набагато легше, не дивлячись на похмуру погоду за вікном, підвищилася концентрація.
✔️ Поліпшилася якість сну та проблема із засипанням почала менше турбувати, сон міцний і швидко приходить. Навіть у телефоні сидіти для того, щоб заснути, не хочеться.
✔️ Позитивний настрій, день проходить без подразнення та негативу.
✔️ Почало менше випадати волосся, хоча якраз зараз у мене повинен бути період лисопаду.
✔️ За осінній період я жодного разу не захворіла. Грип та нежить пройшли повз мене зовсім непомітно коли почала на постійній основі їх приймати.
Думаю, що немає потреби приймати ці мультивітаміни цілий рік. Двох-трьох курсів цілком достатньо для посилення функції імунітету. Так що для мене і моєї родини ZEST Multivitamin - найкращі, бо я бачу від них результат. Купівля мультивітамінів для імунітету - одне з найкращих вкладень у своє здоровʼя! ☝️
А які ви зараз приймаєте вітаміни?
Коментарі (0)