Farmstay тонер з зеленим чаєм
Green Tea Seed Premium Moisture Toner
У корейського бренду Farmstay є два тонери-близнюки з однієї серії Premium: тонер з авокадо і тонер з зеленим чаєм. Я користувалась обома, але сьогодні акцент на другому тонері.
Анкетні дані
- Made in Korea
- 350 ml
- має захисну фольгу
- пляшка із затемненого зеленого пластику
- тонер прозорий
- рідина - класичний тонер (трохи густіший за воду)
- витрачається економно (до трьох місяців)
- легка парфумована віддушка
щодо складу
Склад:
- Water/(Aqua)
- Glycerin
- Propylene Glycol
- Alcohol Denat.
- Methylpropanediol
- Polysorbate 80
- Phenoxyethanol
- Carbomer
- Triethanolamine
- Allantoin
- Disodium EDTA
- Sodium Hyaluronate
- Centella Asiatica Extract
- Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract
- Aloe Barbadensis Leaf Extract
- Camellia Sinensis Leaf Extract
- Hamamelis Virginiana(Witch Hazel) Extract
- Rosa Centifolia Flower Extract
- Camellia Sinensis Seed Extract(500ppm)
- 1,2 Hexanediol
- Fragrance(Parfum)
- у складі є спирт, Alkohol Denat.
В даному тонері спирт не відчувається і не створює жодного дискомфорту. Його ніби нема у складі. Тонер діє дуже м'яко, гіпоалергенно і не викликає жодної сухості. Прошу не хвилюватись за наявність цього компонента у складі.
- Із приємного у складі:
Allantoin та Sodium Hyaluronate
Екстракти:
- центелла азіатська
- ромашка аптечна
- алое
- листя зеленого чаю
- гамамеліс
- троянда
- насіння зеленого чаю
Особисті враження
мій тип шкіри обличчя - схильний до сухості.
Не зможу зробити відгук про цей тонер без порівняння з тонером авокадо, бо вони - близнюки від одного бренду. У них схожий дизайн, склад, консистенція, властивості та в принципі ефект:
- зволожує на весь день
- не липкий
- не конфліктує з іншими доглядовими засобами
- універсальний для будь-якої погоди
- приємна віддушка
- ним комфортно користуватись
Обидва тонери - якісні, я навіть обрала б слово - надійні. От все з ними добре. Суб'єктивно, тонер з авокадо для мене кращий. Ним приємніше користуватись і його віддушка для мене - тонкий делікатний аромат, а в тонері зеленого чаю - просто віддушка.
Ліричний відступ. У свій час я багато займалася приготуванням домашньої косметики, тому в мене було багато косметичних олій та інших інгредієнтів для приготування тих же кремів і тому подібного, це допомагає мені трохи легше розрізнити дію компонентів вже у покупних косметичних засобах.
Як на мене, є одна різниця між цими тонерами по відчуттю. І от по відчуттю у тонера з авокадо зволоження відчувається від самого ж авокадо екстракту, а в тонері зеленого чаю мені зволоження відчувається від інгредієнту гліцерину, і це відчуття зволоженості все-таки має різницю. Авжеж, це суб'єктивно. В тонері від зеленого чаю я чекала більше тонізування шкіри і свіжості, яке може дати сам зелений чай, а в ньому було більше ефекту поживного покриття шкіри ніж жаданої легкості і тонізації. Я не відчуваю ефекту від компоненти зеленого чаю, тому тонер з авокадо мені і полюбився більше.
Для порівняння
Ось про цей тонер з авокадо від Farmstay ми говорили:
https://club.makeup.com.ua/post/45847/
Але якщо не розбирати тонери на молекули, то обидва залишаються гідними засобами.
Підписуйтесь
Бажаю Вам вдалих покупок!
Коментарі (0)