D A S H A

Farmstay тонер з зеленим чаєм

У корейського бренду Farmstay є два тонери-близнюки з однієї серії Premium: тонер з авокадо і тонер з зеленим чаєм. Я користувалась обома, але сьогодні акцент на другому тонері.

• Made in Korea
  • 350 ml
  • має захисну фольгу
  • пляшка із затемненого зеленого пластику
  • тонер прозорий
  • рідина - класичний тонер (трохи густіший за воду)
  • витрачається економно (до трьох місяців)
  • легка парфумована віддушка

Склад:

1. Water/(Aqua)
  2. Glycerin
  3. Propylene Glycol
  4. Alcohol Denat.
  5. Methylpropanediol
  6. Polysorbate 80
  7. Phenoxyethanol
  8. Carbomer
  9. Triethanolamine
  10. Allantoin
  11. Disodium EDTA
  12. Sodium Hyaluronate
  13. Centella Asiatica Extract
  14. Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract
  15. Aloe Barbadensis Leaf Extract
  16. Camellia Sinensis Leaf Extract
  17. Hamamelis Virginiana(Witch Hazel) Extract
  18. Rosa Centifolia Flower Extract
  19. Camellia Sinensis Seed Extract(500ppm)
  20. 1,2 Hexanediol
  21. Fragrance(Parfum)
  • у складі є спирт, Alkohol Denat.

В даному тонері спирт не відчувається і не створює жодного дискомфорту. Його ніби нема у складі. Тонер діє дуже м'яко, гіпоалергенно і не викликає жодної сухості. Прошу не хвилюватись за наявність цього компонента у складі.

• Із приємного у складі:

Allantoin та Sodium Hyaluronate

Екстракти:

• центелла азіатська
  • ромашка аптечна
  • алое
  • листя зеленого чаю
  • гамамеліс
  • троянда
  • насіння зеленого чаю

мій тип шкіри обличчя - схильний до сухості.

Не зможу зробити відгук про цей тонер без порівняння з тонером авокадо, бо вони - близнюки від одного бренду. У них схожий дизайн, склад, консистенція, властивості та в принципі ефект:

• зволожує на весь день
  • не липкий
  • не конфліктує з іншими доглядовими засобами
  • універсальний для будь-якої погоди
  • приємна віддушка
  • ним комфортно користуватись

Обидва тонери - якісні, я навіть обрала б слово - надійні. От все з ними добре. Суб'єктивно, тонер з авокадо для мене кращий. Ним приємніше користуватись і його віддушка для мене - тонкий делікатний аромат, а в тонері зеленого чаю - просто віддушка.

Ліричний відступ. У свій час я багато займалася приготуванням домашньої косметики, тому в мене було багато косметичних олій та інших інгредієнтів для приготування тих же кремів і тому подібного, це допомагає мені трохи легше розрізнити дію компонентів вже у покупних косметичних засобах.

Як на мене, є одна різниця між цими тонерами по відчуттю. І от по відчуттю у тонера з авокадо зволоження відчувається від самого ж авокадо екстракту, а в тонері зеленого чаю мені зволоження відчувається від інгредієнту гліцерину, і це відчуття зволоженості все-таки має різницю. Авжеж, це суб'єктивно. В тонері від зеленого чаю я чекала більше тонізування шкіри і свіжості, яке може дати сам зелений чай, а в ньому було більше ефекту поживного покриття шкіри ніж жаданої легкості і тонізації. Я не відчуваю ефекту від компоненти зеленого чаю, тому тонер з авокадо мені і полюбився більше.

Для порівняння

Ось про цей тонер з авокадо від Farmstay ми говорили:

https://club.makeup.com.ua/post/45847/

Але якщо не розбирати тонери на молекули, то обидва залишаються гідними засобами.

Підписуйтесь

Бажаю Вам вдалих покупок!