Maybelline New York Superlock Brow Glue
Довго гель не обирала, треба був терміново, а цьому бренду я довіряю і була впевнена, що не прогадаю
Maybelline New York Superlock Brow Glue - компактний фіксуючий гель-стайлер для брів.
Пакування - мʼякий пластик, обʼєм - 7 мл (вистачить приблизно на 3-4 місяці щоденного користування)
Сам гель прозорий і не залишає слідів на бровах (обовʼязково протирайте брови від тонального перед використанням! я, іноді, можу забути, тоді забрруднюється і сам гель і брови виглядають не охайно🥺)
Дууже зручна маленька щіточка, яка дістає достатньо продукту для гарного результату, чудово розділяє та прочісує.
Щодо фіксуючих властивостей - мене все влаштовує. Мої брови не проблемні, досить слухняні 🙃 Після використання, брови не жорсткі і не липкі😌.
Він не застигне після першого нанесення, що важливо для мене, бо коли десь одна волосинка вискочить із ряду, то вже проблема і потрібно перероблювати, змивати 😅 А у випадку цього гелю - все ідеально, бо формула дозволяє ретельніше приділити час для ідеального вкладання.🥰
Гель легко змити звичайними косметичними засобами для видалення макіяжу ☺️
Коментарі (0)