Фанати Shelly оцінять
Враження від Shelly Apple & Cinnamon
Знаю, що у клубі є багато фанатів та поціновувачів бренду Shelly і я серед них) я вже давно вирішила, що коли не знаю який обрати крем для рук, то беру Shelly, адже це завжди гарний і базовий варіант) А ще вони мають в асортименті різні засоби для ручок, ніжок та нігтиків 🥰.
Та цієї зими Shelly вирішили нас потішити чимось особливим – зимовими лімітками, які так вдало підійдуть у подарунок 😍. Звісно, я не могла встояти перед кремом для рук)
Його об'єм 40мл, і він якраз чудово підійде для сумочки, щоб ручки завжди були м'якими та зволоженими. А це якраз нам забезпечить у складі гліцерин, олія ши, ланолін, олія виноградної кісточки; у складі ще вказано диметикон та мінеральна олія.
Консистенція кремова, трішки поживна та не важка. Колір білий. Крем не залишається на руках жирність чи липкість, та при цьому утворює легкий ніжний шар, який не заважає.
Аромат у нього дуже приємний 😍 такий вже зимовий, теплим та смачний) це аромат солоденьких червоних яблук, що якраз чекали на цю зиму, та пряної кориці 🥰 це дуже приємне поєднання, що зігріває та створює затишок.
А ще мені сподобався його дизайн) так, кремчик у мінімалістичному стилі Shelly, та з цими різдвяними вставками виглядає справді класно. Ну і звісно, подарунокова коробочка виглядає дуже мило і розпаковувати її одне задоволення 🩵. Особисто я вважаю цей кремчик чудовим додатком до подарунку близьким чи собі 🥰.
Коментарі (0)