ariona

Гладенька шкіра: вибір найкращих скрабів для тіла.

Гладенька шкіра: вибір найкращих скрабів для тіла.

Моє зимове замовлення стало для мене справжнім відкриттям, адже саме тоді я вперше познайомилася зі скрабом, про який розповім нижче. Це замовлення точно стало одним із моїх улюблених.

1. Скраб для тіла з гімалайською сіллю і мінералами Мертвого моря — Dead Sea Collection

Цей скраб мене реально вразив! Має середньозернисту текстуру, що дає хороше очищення. Але головний плюс — зволоження. Завдяки олії, яка входить до складу, після використання на шкірі залишається легка олійна плівка, що зберігає вологу і робить шкіру дуже м’якою.

Плюси:

• Глибоке очищення та оновлення шкіри.

• Олія зволожує, шкіра після використання стає м’якою.

• Шкіра виглядає гладкою та сяючою.

• Природні мінерали піклуються про еластичність шкіри.

Мінуси:

• Може трохи пощипувати на чутливих ділянках або мікропошкодженнях.

• Засіб концентрований, тому потрібно використовувати з обережністю, щоб не пересушити шкіру.

2. Цукровий скраб для тіла — Fresh Juice

Цей скраб став моїм улюбленцем завдяки своїй ніжній текстурі та приємному аромату. Має дрібніші частинки, що робить його ідеальним для чутливої шкіри. Я обожнюю його шоколадний і апельсиновий аромати!🤎

Плюси:

• Делікатно очищає шкіру, видаляючи відмерлі клітини.

• Після використання залишається легкий зволожуючий ефект.

• Приємний аромат, що додає задоволення від процедур.

Мінуси:

• Легке очищення може не підійти тим, хто шукає глибокий пілінг.

• Цукор швидко розчиняється у воді, тому треба використовувати його швидше.

Обидва скраби чудово підходять для тіла, але вони різні. Якщо хочете глибше очищення, вибирайте скраб з мінералами Мертвого моря. Для м’якого щоденного догляду підійде цукровий скраб.

Перед голінням я особливо люблю використовувати цукровий скраб — він ніжно очищує шкіру і не подразнює. А ось для глибокого очищення іноді обираю сольовий скраб, який забезпечує справжній детокс і робить шкіру неймовірно гладенькою.

Сподіваюся, мій відгук був корисним! А який скраб любите ви?🛀

ariona
3
Підписники
0