Гладенька шкіра: вибір найкращих скрабів для тіла.
Глибоке очищення та зволоження: огляд двох скрабів для тіла, які подарують вашій шкірі м’якість, свіжість та доглянутий вигляд🧴
Моє зимове замовлення стало для мене справжнім відкриттям, адже саме тоді я вперше познайомилася зі скрабом, про який розповім нижче. Це замовлення точно стало одним із моїх улюблених.
1. Скраб для тіла з гімалайською сіллю і мінералами Мертвого моря — Dead Sea Collection
Цей скраб мене реально вразив! Має середньозернисту текстуру, що дає хороше очищення. Але головний плюс — зволоження. Завдяки олії, яка входить до складу, після використання на шкірі залишається легка олійна плівка, що зберігає вологу і робить шкіру дуже м’якою.
Плюси:
• Глибоке очищення та оновлення шкіри.
• Олія зволожує, шкіра після використання стає м’якою.
• Шкіра виглядає гладкою та сяючою.
• Природні мінерали піклуються про еластичність шкіри.
Мінуси:
• Може трохи пощипувати на чутливих ділянках або мікропошкодженнях.
• Засіб концентрований, тому потрібно використовувати з обережністю, щоб не пересушити шкіру.
2. Цукровий скраб для тіла — Fresh Juice
Цей скраб став моїм улюбленцем завдяки своїй ніжній текстурі та приємному аромату. Має дрібніші частинки, що робить його ідеальним для чутливої шкіри. Я обожнюю його шоколадний і апельсиновий аромати!🤎
Плюси:
• Делікатно очищає шкіру, видаляючи відмерлі клітини.
• Після використання залишається легкий зволожуючий ефект.
• Приємний аромат, що додає задоволення від процедур.
Мінуси:
• Легке очищення може не підійти тим, хто шукає глибокий пілінг.
• Цукор швидко розчиняється у воді, тому треба використовувати його швидше.
Обидва скраби чудово підходять для тіла, але вони різні. Якщо хочете глибше очищення, вибирайте скраб з мінералами Мертвого моря. Для м’якого щоденного догляду підійде цукровий скраб.
Перед голінням я особливо люблю використовувати цукровий скраб — він ніжно очищує шкіру і не подразнює. А ось для глибокого очищення іноді обираю сольовий скраб, який забезпечує справжній детокс і робить шкіру неймовірно гладенькою.
Сподіваюся, мій відгук був корисним! А який скраб любите ви?🛀
Коментарі (0)