Маска для шкіри голови з чайним деревом
Чи знала ти, що здорове волосся починається зі шкіри голови?
Догляд за волоссям для мене приємна щоденна рутина. Я постійно в пошуку доглядових засобів, і намагаюся відкривати для себе щось нове та цікаве. Нещодавно я почала знайомство з корейським брендом La'dor. Придбала декілька зразків продукції для волосся і навіть вже придбала повнорозмірний флакон шампуню. https://club.makeup.com.ua/post/55088/
Але досить часто ми забуваємо про догляд для шкіри голови. Бо здорове волосся починається зі здорової шкіри голови.
Шкіра голови – це, по суті, така сама шкіра, як і на решті обличчя і тіла, вона теж складається з білків і ліпідів. Тому, як і шкіра обличчя, вона може ставати втомленою, сухою або жирною, оскільки волосяні фолікули закупорюються себумом та засобами для укладки. Це часто є причиною численних проблем з волоссям.
Одже вирішила я придбати щось нове для догляду за шкірою голови. Обрала від La'dor маску з чайним деревом. Як завжди знайомлюсь спершу з пробним зразком.
Аромат маски дуже освіжаючий, він поєднує в собі нотки чайного дерева та м'яти. Текстура приємна, легко розподіляється по шкірі голови та волоссі. Колір молочний, без вкраплень та частинок.
Активні компоненти
🌿Олія чайного дерева – дуже благотворно діє на волосся, сприяє їх зміцненню і звільненню від лупи, запобігає випаданню і ламкості волосся, допомагає освіжити занадто жирне волосся, знімає подразнення шкіри голови, має заспокійливий ефект.
🌾Прополіс - має антимікробну дію, тому дуже ефективний у боротьбі з лупою. Містить рослинні смоли, вітаміни і мінеральні солі, за рахунок чого ефективно оздоровлює і зміцнює волосся, надаючи їм блиск і шовковистість.
🐌Муцин равлика - регенерує шкіру голови, стимулює клітинне оновлення, зволожує.
В мене жирне волосся біля коріння, але сухе на кінцях - класика жанру. Лупи або надмірної сухості я не маю. Маску я придбала для стимулювання оновлення та зміцнення волосся.
Як користуватися
Вимити ретельно волосся, віджати і нанести маску на шкіру голови. Виробник вказує, що її можна нанести і на волосся, але я вирішила наносити виключно на шкіру. Після нанесення відчувається приємний холодок і легкий аромат ментолу. Масажую 2-3 хвилини і змиваю.
Волосся після використання маски максимально привабливе, розгладжене, м'яке, легко розчісується. При цьому спостерігаю стійкий об'єм навіть без укладання. Відчуття свіжості та чистоти голови супроводжує мене цілий день. Я задоволена результатом, тому обов'язково буду користуватися цією маскою.
Коментарі (0)