SKOMSKA

Avenue Des Parfums Black Jakarta

Обожнюю наш бренд Avenue Des Parfums .

Від них я постійно купую аромадифузори .

Цього разу вирішила продовжити знайомство, та обрала на пробу новинку -аромат унісекс Black Jakarta .

Хотілось чогось незвичного .

• Пафруми упаковані в стильну , картонну упаковку білого кольору.
  • Мають мінімалістичний, стильний дизайн з написами бренду, та аромату.
  • На пакуванні є стилізована карта , яка ніби так і запрошує в пригоди.

• Флакон дуже якісний.
  • Об'єм: 50ml
  • Виконаний з міцного , прозорого скла.
  • Повторює дизайн пакування.
  • Має срібну кришечку. Виглядає лаконічно .
  • Дозатор якісний, розпилює рівномірно .

Група аромату: Квіткові, Східні, Пряні

Початкова нота: Бергамот, Жасмін, Лимон, Мандарин, Чорна смородина, Амалфі

Нота серця: Гарденія, Жасмин, Іланг-іланг, Лотос, Орхідея, Спеції

Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Ваніль, Ветивер, Ладан, Пачулі, Сандал, Шоколад

Black Jakarta – таємничий і насичений аромат, що перенесе власника у темні вулички Джакарти, міста, яке не спить і зберігає безліч загадок. Він створює справжню симфонію, яка поєднує в собі відтінки темряви і світла, пристрасті і загадковості.

Я відчуваю при розпилені - аромат чорної смородини, а саме гілочок та листків.

Для мене це асоціація з дитинством, адже ми часто збирали чорну смородину на дачі з мамою, я любила розминати в руках листочок з куща, щоб відчувати цей незвичний аромат .

Далі жасмин, бергамот, мандарин і лимон додають свіжих і яскравих акцентів, які нагадують про проблиски світла серед нічної темряви Джакарти.

Серце аромату занурює в містичний світ міста. Найбільше я відчуваю орхідею, та спеціїї . Насичені , пряні , вони додаючи композиції ніжності і витонченості.

База аромату залишає шлейф, я в ньому не відчуваю шоколаду та ванілі, як зазначають в описі, на мені він залишається нотками теплої амбри , сандалу і ветиверу. Димний , таємничий, деревинний .

Black Jakarta – це аромат, який втілює нічну душу Джакарти, міста, де кожен куток сповнений інтриг і спокус, а кожен вдих – це нова подорож у світ загадковості та чарівності.

Для мене він асоціюється з підлітковим віком, коли більше свого життя проводиш в нічних тусовках. Повністю безтурботний, вільний , безстрашний. Сповнений натхнення та любові до життя. Не думаєш, що буде завтра, а живеш своє найкраще життя.

Коли погоджуєшся на будь-які пригоди, коли все навколо сповнено таємницями, а ти відкриваєш для себе цей світ .

Аромат хоробрості, свободи .

Саме таким для мене був тей період і я сумую за тією собою.

Black Jakarta занурив мене в цю атмосферу , та повернув в минуле розблокувавши спогади .

Він точно залишиться на моїй поличці, щоб використовувати його під настрій , коли захочеться добавити собі таємничості та впевненості.