Оленка

Дуже крута лінійка Medi-Peel пептидна серія Bor-Tox

Я ж взяла пептидну лінійку, тому що було цікаво як цей інгрідєнт спрацює на мені.

Пептиди стимулюють синтез колагену, роблячи шкіру більш пружною, рівною, запобігають появі зморшок та мімічних заломів, а також покращують загальну щільність шкірного покриву. Відмінно працюють на віковій шкірі 35+, але ефект від їхньої дії проявляється не відразу — для помітного та стійкого результату потрібно використовувати пептиди щодня протягом кількох тижнів, щодо себе можу сказати, що після першого тижня я вже бачила різницю та зрозуміла, що ми разом надовго.

Мені дуже подобається ефект від цих засобів: шкіра дійсно стала щільнішою, за ці 2 місяці шкіра не пересихала, заломи не збільшились, а здається, що навіть стали трохи менше - при цьому диспорт в лоб я колю щороку вже 3 роки, бо у мене там мімічні заломи ще з 25+ і тут, о диво!, після уколів вже пройшло 11 місяців, а мої заломи ледь помітні!. Серія не викликала у мене жодних негативних реакцій, а вже через 3-4 тижні використання я відзначила підвищення тонусу шкіри: обличчя ніби світиться зсередини і стало більш пружним. Плюс немає зайвої жирності, пори здаються не такими розширеними.

1. MEDI-PEEL Bor-Tox Peptide Toner, 30 мл (повна версія 180ml).

Текстура тонера трохи густіша, ніж просто вода. Наношу тонер руками, як легку сироватку. Витрата в цьому випадку мінімальна. Вистачає на довгий час - моєї мініатюри точно ще буде досить на тиждень-два, а це вже 30мл на 7 тижнів - дуже економно. Не знаю чи куплю його окремо, бо тонери все ж часто беру кислотні, щоб було додаткове відлущення. Але засіб приємний і в рамках серії може додавати дієвості. В будь-якому випадку у мене є ще одна мініатюра з іншого набору і до середини зими ми разом)

MEDI-PEEL Bor Tox Peptide Emulsion, 30 мл.

Емульсія нагадує за текстурою звичайний крем. Але при нанесенні стає зрозуміло, що він дуже легкий. Для використання соло його одного явно недостатньо, хоча хіба що влітку в комбінації з сироваткою. Чомусь окремо цю емульсію не знайшла. Але в рамках тестового набору спробувати можна, окремо сенсу купувати не бачу.

MEDI-PEEL Bor-Tox Peptide Ampoule, 30 мл.

По текстурі сироватка досить рідка, але не тікуча. На все обличчя (і зону навколо очей, а також трохи на область шиї) мені вистачає пари повних занурень піпетки.
Як результат закінчується вона досить швидко - 1 пляшечка на 2 місяці приблизно. У шкіру дуже швидко вбирається, залишаючи почуття наповненості та легкого зволоження без липкості, шкіра починає в прямому сенсі сяяти. Як мені здається сироватка та крем - це ті засоби, які варто купувати, бо тонер та емульсію можна замінити, а от майже всю роботу роблять саме ці засоби.

MEDI-PEEL Bor-Tox Peptide Cream, 50 г.

Спочатку я подумала, що це дуже щільний крем, який може спричинити зайву жирність. Але насправді виявилося, що він миттєво розподіляється по шкірі, насичуючи її вологою, і залишаючи відчуття жирності чи липкості. Після поглинання шкіра рівна, матова, гладка. Дуже приємне відчуття від крему: обличчя досить зволожене, дрібні мімічні зморшки заповнені, ніяких висипів чи неприємних почуттів крем у мене не викликав. Використання дуже приємне - за 2 місяці пішла лише третина банки.

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Eye Cream 40мл

Дуже якісний крем, гарно зволожує, ніякої липкості, сухості чи алергії. Шкіра наповнена, поки що враження дуже позитивні. Окремо скажу щодо об'єму - за 2 місяці майже не видно, що я ним користувалась, схоже разом ми будемо значно довше, ніж півроку)

Дуже раджу купити набір - там буде все для базового знайомства з лінійкою. Так Набір вартує 1700, але вам його дійсно вистачить на 2 місяці, а може й довше. Зате ви побачите як реагує ваша шкіра, що з засобів вам потрібне, а без чого можна обійтись