MAXIMOVA🌷

Ароматна турбота про свій простір

Аромадифузори створені для того, щоб наповнити простір приємним і неповторним ароматом, створити комфортну атмосферу та підкреслити індивідуальність приміщення. Вони не лише додають свіжість, але й допомагають налаштуватися на релаксацію, покращити настрій або, навпаки, підбадьорити.

Серед широкого асортименту ароматів для дому даного бренду я обрала квітково-східну історію з ягідними нотками, яка має теплі, м'які, багаті деревні ноти, що допоможуть створити затишок.

Аромат рекомендований брендом для кухні чи вітальні. Я ж даний флакончик переміщала по квартирі доки не знайшла для нього ідеальний куточок - це гардеробна, через двері якої проникає аромат до коридору та трішки до вітальні.

Так як аромадифузор розрахований на приміщення площею до 25 м², а гардеробна, звісно, набагато менша "комірка", тут дуже зручною виявляється система регулювання інтенсивності ароматизації за яку відповідають палички. Я залишила всього три, і вони забезпечують ідеальну передачу аромату.

Початкова нота: Малина, Шипшина корична

Нота серця: Троянда

Кінцева нота: Ваніль, Ладан, Мускус

Аромат в цілому цікавий, не банальний хімозний компотик. Солодкаво-пряний, не приторний. З першого вдиху відчувається соковита малина та легкий відтінок шипшини, що створює ягідний вишуканий початок. Серце аромату – насичена троянда – додає витонченості та легкого романтичного настрою. Завершує композицію теплий мікс ванілі, ладану та мускусу, що огортає кімнату приємною і затишною атмосферою.

Аромат подобається і мені, і чоловіку, що важливо, адже гардеробна спільна. Цей дифузор наповнює простір багатогранним ароматом та виходить за рамки нашої комірки, розповсюджуючись до коридору і далі вже легкими нотами до вітальні.

Виробник повідомляє, що аромат буде звучати протягом 4-6 тижнів в залежності від розмірів, температури і вологості приміщення, а також він буде «грати» в різний проміжок часу різними нотами, на відміну від моноароматів, що завжди одноманітні. Думаю, ці терміни вказані при максимальному використанні на 5 паличок.

У мене дифузор працює вже протягом 5-ти неділь точно, і в банці залишилось рідини десь на 1/3. Тому розхід буде у кожного індивідуальним в залежності від інтенсивності використання та температури і вологості приміщення.

Дифузор загорнутий в картонну коробку, на звороті якої розписана вся потрібна інформація. Збоку розміщені ротангові палички в кількості 5 шт.

Сам флакон добре зафіксований, виконаний з прозорого скла, що дозволяє милуватися насиченим кольором рідини.

Зверху флакон закоркований та загорнутий плівкою, що забезпечує надійне транспортування та збереження аромату.

Для використання потрібно зняти плівку (контроль першого відкриття) з горловини флакона, дістати пробку, надіти кільце на флакон, що йде у комплекті та занурити палички в есенцію.

Аромадифузором я задоволена. В першу чергу мене приємно вразила ароматна композиція. Палички рівномірно просочуються рідиною та поступово випаровують аромат, завдяки чому запах не є надто сильним, а делікатно наповнює кімнату.

Естетичний вигляд флакону добре вписується в інтер'єр і не надає візуального шуму.

Зручність у використанні: аромадифузори не вимагають відкритого вогню чи електрики, що робить їх безпечними. Просто вставляєте палички в рідину — і аромат розповсюджується по всій кімнаті.

Широкий асортимент бренду надає нам можливість підібрати саме свій особливий аромат.