Комфортна свіжість з Pasta Del Capitano
Враження від Pasta Del Capitano 1905 Natural Herbs Toothpaste
MUC мене багато чому навчив, включно з тим, щоб обирати хороші зубні пасти. Я все менше беру рандомні пасти у магазинах, а частіше обираю вдумливо те, що треба. І за це також я дякую авторкам у клубі, ви мене цього навчили 💚.
Наразі я часто використовую пасту Pasta Del Capitano і дуже задоволена нею.
Сама паста густенька, прозора, із зеленим відтінком. Всередині пасти містяться дрібні гранули, що не заважають. Виробник вказує, що це гранули з рослинними екстрактами: азіатський щитолисник, ехінацея, білий глід, ісландський лишайник. А ще зазначено, що у складі є фтор.
Дуже класно, що паста добре піниться і її треба зовсім мало. Піна утворюється хороша і не рідка.
Також вона залишає по собі приємну свіжість у роті, вона відчутна та при цьому легка, і зовсім не пече, як це буває з іншими пастами. Під-час чищення зубів можна відчувати ментоловий вплив, це така злегка терпка свіжість.
Запах м'ятно-ментоловий, свіжий.
Завдяки цій пасті зубки добре очищені, це відчувається. Паста загалом не залишає неприємних та дискомфортних відчуттів, не подразнює.
Якщо чесно, то я рідко пишуть про зубні пасти, та цією я хотіла поділитись з вами) вона чудово очищає зуби, залишає по собі комфортну свіжість.
Дизайн пасти досить класний) чоловік, що зображений на ній – Clemente Ciccarelli, він власне і створив цю пасту). Об'єм 75мл.
Коментарі (0)