Український бренд Shelly, мої захоплення та новинки...
Перше замовлення за цей місяць
Всім привіт.
Нарешті забрала своє замовлення, довго його чекала (цілих 3 дні😊)
Перший продукт це олійка для кутикул, давно його хотіла й ось наважилась, поки нічого про нього писати не буду протестую, потім висловлю свою думку.
Другий, це регенерувальний крем для ніг Shelly, ті хто читає мої пости знають що я вже лишала відгук, а кому цікаво прочитати мою думку лишаю посилання https://club.makeup.com.ua/post/55503/
І ось третій продукт це крем для рук від Shelly Hand And Nail Cream з кератином, сріблом і екстрактом арніки.
Ним я користуюсь не так довго, місяців три це точно, намагаюсь завжди замовляти велику пляшечку, адже маю погану звичку, не завжди одягати рукавички коли мию посуд і відповідно його я використовую частенько.... Пляшечка на 250 мл має помпу, тому легко розрахувати дозування, особисто для мене одного натиску вистачає для того, щоб змастити ручки.
Вміст крему багатообіцяючий, екстракт арніки відновлює шкіру має ефект загоєння мікротріщин, кератин зміцнює нігті та запобігає ламкості, срібло який діє як антисептик проти патогенних та багатьох мікроорганізмів.
За цей період мого користування ним можу сказати лиш одне, це дійсно хороший крем!!!
Останні три дні (чекала на посилочку) я використовувала звичайний, самий елементарний крем, як говориться - хоть якийсь. Сьогодні коли відкрила пакунок і зробила пару натисків я відчула суттєву різницю: крем швидко впитується в шкіру, немає липкості, жирності, не лишає плівки й чудовий бонус це аромат ...
Звісно я не буду зупинятись на ньому, адже бренд Shelly має багато продукції для ручок...
Буду брати, тестувати та ділитись своєю думкою...
Коментарі (0)