Avenue Des Parfums Home Jasmine & Plum
Аромадифузор для створення затишку і комфорту
Обожнюю коли вдома приємно пахне і найчастіше для цього використовую аромадифузори. Така річ спроможна не тільки наповнити простір гарним ароматом, але й створити особливу і неповторну атмосферу, позитивно впливаючи на емоційний стан.
Avenue Des Parfums - один з найулюбленіших брендів, який випускає якісні аромадифузори з нішевими композиціями.
В черговий раз вибір зупинила на Jasmine & Plum і дуже задоволена, що обрала саме його.
Пакування продукту аналогічне усім іншим від Avenue Des Parfums. Коробок має стильний дизайн, містить в комплекті 6 ротангових аромапаличок.
Сам флакон виглядає теж лаконічно і оригінально, чудово підійде під будь який інтер'єр. Зроблений він зі скла, горловина надійно захищена від протікання, бо присутній контроль першого відкриття.
Об'єм складає 100 мл. Його вистачить надовше, ніж вказано в описі, а інтенсивність випаровування есенції і власне сама витрата буде залежати від певних нюансів (частота перевертання паличок і вологості повітря).
В цілому, цей об'єм дозволить насолодитись аромадифузором не менше, ніж 1.5 місяці.
Рідина всередині красивого винного кольору.
Для початку я вирішила занур ити у флакон 3 палички і цієї кількості виявилося достатньо.
Аромат дифузора дуже приємний, вишуканий і багатогранний, гарно скроєний. Він насичений, густий і обволікаючий, але не важкий, зачаровує своєю глибиною.
Його парфумерна квітково-фруктова композиція задає свіжий і бадьорий тон, і в той же час грає чарівним переливом з ненав'язливою солодкістю.
Jasmine & Plum складно розібрати на окремі ноти, але я дуже гарно відчуваю ніжний квітучий жасмин і троянду, на фоні солодкої стиглої сливи, що обрамлені сандалово-амбровою базою з благородним деревним відтінком.
Усі ноти між собою звучать органічно і злагоджено, доповнюючи одна одну.
Аромат викликає найприємніші враження, він не гучний, щоб відволікав своєю інтенсивністю, не створює якогось дисонансу, а напроти наповнює оселю своїм витонченим шлейфом, який дарує гармонію, позитивні відчуття і затишок. Я поставила його у вітальню і він чудово туди вписався. У похмурі осінні дні він особливо додає яскравих барв.
Палички перевертаю пару раз на тиждень.
Якщо ви у пошуках цікавого, квітково-фруктового аромату, з багатою і вишуканою композицією, то раджу придивитися до Jasmine & Plum.
Дякую за увагу
Коментарі (0)