Крем від Tesori від сухості ручек
Крем з ароматом лотосу
Раніше я була фанатом кондиціонерів для прання від Tesori(спойлер: нічого не змінилось). Але зараз я перейшла ще і на доглядові засоби для тіла. На черзі такий чудовий парфумований крем для рук з лотосом.
Крем у гарному стильному пакуванні, як і всі засоби тесорі. Туба зручна і невеликого формату.
Заявлена композиція: апельсин, троянду, персик, жасмин, конвалію, тубероз, лотос, деревину, мускус та сандал. Як ми знаємо, то тесорі славлятья своїми східними ароматами. І цей крем не виключення.
Текстура дуже ніжна, він легко розприділяється по рукам, дає ефект зволоження, не сушить руки, не липкий. Текстурою я повністю задоволена. Щодо аромату, то тут бомба. Я відчуваю розу в перемішку з мускусом та сандалом, а кінцевою нотою квітковий ніжний аромат. Віддушка не навʼязлива, а дуже ніжна та приємна. Ручки пахнуть недовго, але спочатку це дуже відчувається. Сподобається тим хто любить ароматизовані продукти.
Взагалі я в захваті, це ще один продукт тесорі до якого хочеться повертатись. Рекомендую спробувати цей крем і окунутись у квітково-східну стихію.
Коментарі (0)