Аромат сексу, церкви і вишуканості. Коктейль емоцій від Le Pelerin
Le Pelerin Eminonu
Аромат унісекс! В нотах ладан (від якого в мене тремтять колінки), дерево, квіти, спеції! Абсолютно небанальний і мега сексуальний!
Дорогий, вишуканий, з нотами професійного флірту і аристократичності.
В піраміді:
Цей аромат — магнетичне поєднання спецій, тепла та димної загадковості, що зачаровує з перших нот. Верхні ноти мускатного горіха, кардамону та перцю додають пікантного акценту, який одразу пробуджує інтерес і захоплення. Середні ноти шафрану, імбиру та ладану відкриваються оксамитовою пряністю, створюючи глибокий, затишний шлейф, наче тепле обійми. А базові ноти, сповнені уда, пачулі, дорогоцінної деревини та мускусу, надають аромату сексуальної насиченості та таємничості. Це запах, що зачаровує і зваблює, залишаючи за собою шлейф спокуси і нестримного бажання
Пакування 🫶
Дуже естетично! Продумано до деталей, дорого!
Я би сказала, що дуже так люксово. Адже софт, крафт пакування в матових кольорах додає ідеальну обгортку всьому виру емоцій, що схований у флаконі.
Ідеальне розпилення, чорне матове скло ще більше підкреслює унікальність, виразність та енергію.
Я в захваті! Я в екстазі!
От є аромати, від яких аж настрій змінюється в тон аромату. Тут абсолютно моя історія.
Радже спробувати і закохатись, як і я 🫶
Доречі, аромат є і в пробничках, для зручного знайомства.
Коментарі (0)