Набір для педикюру від Voesh
Voesh Deluxe Pedicure Tangerine Twist Pedi In A Box 4 in 1
Прикольний та компактний набір для спа-догляду за ніжками. Мені вистачило на 2 рази, тому вважаю, до ціна дуже комфортна. Аромат натурального мандаринчика. По догляду - супер оновлення після важкого тижня.
Догляд включає 4 етапи!
Так, ця маленька коробочка просто нашпигована смаколиками для ніжок.
Але й інструкція не дозволяє заплутатись. Та й всі пакетики підписані. Дуже зручна подача.
Перший етап - ароматна ванночка з сіллю. В пакетику - морська мінералізована сіль , що очищає шкіру та готує для подальших процедурок. Звісно, гаряченька вода з ароматною сіллю розпочинає переможно етап розслаблення!
І ще, така гарнюня яскрава і текстурна.. естетично.
Другий етап:
Скрабування. В пакетику - скраб для ніг, що надає відлущувальну дію. Всі засоби ароматні, текстурні та надзвичайно ефективні. А сама от ця геніальність пакування - додає зручності.
Вже на цьому етапі відчувається полегшення. Шкіра мʼяка та ніжна. Ніби зняли всю втому!
Додам, процедура не заміняє педикюр. Це саме доглядова рутина, яка покращує і стан візуально і підвищує рівень ніжності на дотик! 🥰
Третій етап.
Грязьові процедури. Грязьова маска має інтенсивну живильну властивість.
Дуже поживна за текстурою, насичує шкіру, зволожує. Тут із залюбки я сижу в ній дещо довший час, навіть ніж вказано в інструкції. Масочка золота просто!
Але й це ще не все. По є ще один доглядовий етап!
Четвертий етап.
Зволоження. І цей етап завершальний. По часу, не спіша, я витрачаю хв 20. І цей час саме для мене.
Останнім йде лосьйон. Цей масажний лосьйон служить ніжним і запашним завершенням. І аромат, і зволоження, і насолода від масажу...
Кайф!
Хто в пошуках таких штучок - велком. На подарунок-комплімент мамі, сестрі чи подрузі.. також круто!
І найголовніше, він дарує дійсно ніжні ніжки і зняття втоми! Спа - дома? так, це можливо!
Коментарі (0)