𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Парфумований крем для рук Vanilla Blossom

Продовжую огляд на нові парфумовані засоби від Joko Blend і ділюся своїми враженнями про крем для рук Vanilla Blossom.

Пакування новинок шикарне. Виглядає презентабельно як сам коробок, так і туба. Зроблена вона з металу, кольорова гама у ніжно-рожевому кольорі.

Туба досить компактна, поміститися навіть у маленьку сумку, тож улюблений крем з вишуканим ароматом можна тепер завжди тримати під рукою. Кришечка мініатюрна, на різьбі.

Об'єм: 30 мл.

Особливості засобу

Крем створений на основі ламелярної емульсії, яка наповнює шкіру вологою, відновлює гідроліпідну мантію шкіри та сприяє активації природного омолодження шкіри. Ламелярна емульсія має структуру, схожу на природний ліпідний бар'єр шкіри. Це дозволяє активним інгредієнтам крему проникати глибше в шкіру, забезпечуючи тривале та інтенсивне зволоження.

Активні компоненти: пантенол, екстракт жасмину, екстракт центнели азіатської, олія аргани.

Піраміда аромату Vanilla Blossom:

Верхні ноти: ваніль, кокос

Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка

Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево

Аромат аналогічний усій лінійці Vanilla Blossom.

Парфумерна композиція неймовірно приємна, ніжна і витончена. В ній гарно відчувається ваніль і кокос, а ще я чую ніби йогуртові ноти, легку полуничність і квітковість. Аромат в міру солодкий, ненав'язливий, мені дууууже сподобався.

Цей аромат у мене один з найулюбленіших, хоча насправді обожнюю їх усі, кожен по своєму гарний.

Крем білого кольору, має негусту консистенцію і приємну текстуру, тактильно немов вершкову, але не жирну.

На шкірі рук крем одразу тане і легко розноситься. Він досить швидко поглинається, не залишає маслянистої плівки, чи липкості, при розподіленні не скочується.

Користуватися ним одне задоволення, бо одразу отримуєш прекрасний догляд і насолоджуєшся вишуканим ароматом.

Крем інтенсивно зволожує, живить, миттю позбавляє сухості і неприємних відчуттів, в повній мірі забезпечує базові потреби шкіри, навіть більше. Засіб покращує зовнішній стан шкіри рук, робить її на дотик м'якою, шовковистою і більш еластичною. З настанням холодів я вже більш активно доглядаю за руками і цей крем тепер мій вірний помічник. При цьому, в ньому тішить не тільки класний догляд, а й звабливий аромат.

Новинкою я залишилася задоволена. На подарунок це також супер ідея.