Mayur Олія арганова для брів з ретинолом та скваланом
Продовжую відновлення своїх брів
Привіт 🤍 Я вже ділилася своїм успішним досвідом відновлення брів за допомогою сироватки Comex, тепер хочу розповісти про дуже класну та дієву арганову олію Mayur з ретинолом та скваланом.
Олійка допомогла мені відновити густину, це дуже помітно, легка та швидко поглинається 🤍
Далі, детальніше мій відгук із порівняльними фото, з серпня по листопад
Арганова олія Mayur представлена в об'ємі 10мл.
Флакон з дуже темного, щільного пластику (чи все ж скло?), надзвичайно зручна піпетка-дозатор. От просто ідеальна. Чітко видає краплю олійки, добре набирає, без залипань.
Термін використання олії з моменту відкриття - 6 місяців.
Я зберігаю олію в коробочці, у шухлядці.
Аромат - олійний, не дуже різкий, відчутний лише зблизька
Консистенція - олійна, звичайна. Присутня, звісно, маслянистість, але олія дуже швидко поглинається шкірою. Вона не затримується надовго на шкірі, чи волосинках брів, за 30 хвилин вже немає натяку на олію
На фото - порівнюю результати з серпневого допису про сироватку Comex (детальніше, за посиланням 👉🏼https://club.makeup.com.ua/post/46561/ ) та від використання арганової олії Mayur.
Уточню, що на фото за червень-серпень - мій натуральний колір брів, а фото за листопад - результат фарбування хною Kodi (колір Dark Chocolate)
Олією Mayur я користувалася більше місяця, наносила щовечора, перед сном, робила легкий масаж.
Окрім цього, з мого досвіду, що добре впливає на процес відновлення брів :
✨ я не забуваю наносити пілінг чи скраб на зону роста брів, щоб додатково очистити шкіру, відлущення та очищення стимулюватимуть ріст нових волосинок.
✨фарбування хною, не знаю, чи укріплює хна волосинки, але, якщо хна якісна, то вона добре фарбує навіть тоненькі волосинки, вони стають помітнішими, відповідно, брова ширша та густіша
✨поменше лізти пінцетом до брів 😅, я знаю, це не реально, але можливо. Я стала менше їх підправляти, коли знайшла якісну хну. Якщо цікаво, то напишу відгук про хну Kodi, маю 2 відтінки.
Для мене, результат дуже суттєвий, помітно заростає серединка брови, вдалося подовжити її, і більше того зробити густішою та ширшою.
Завдяки хні, дуже помітні нові волосинки, які дають таку бажану густину брів.
Дуже раджу спробувати арганову олію Mayur з ретинолом та скваланом для брів, це натуральний та ефективний засіб 🤍
Окремо дякую Жені 😘 khoroshaeva за олію, бо це був подарунок від неї 🤍
Наприкінці, склад, кому цікаво 😉 Зі сторінки засобу на сайті MakeUp
Коментарі (0)